Romantisch Manifest

Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

 15,41

5 op voorraad

Auteur: René Cammeraat

Beschrijving

Auteur René Cammeraat
ISBN 978-946-323-09-19
Genre Biografie/Roman
Taal NL
Aantal pagina’s  88
Prijs € 15,41
Jaar 2017

Romantiek gaat over natuur, dromen, schoonheid en gevoel. In de autobiografie ‘Romantische Manifest’, van René Cammeraat kun je lezen hoe de romantiek zich in zijn wereld manifesteert.

In de raamvertelling maakt René een week lang wandelingen door de duinen en gaat hij terug naar waargebeurde verhalen in zijn leven. Je krijgt hierdoor inkijkjes in de wereld van sport, dementie, elektronica, psychiatrie, jeugdzorg en het theater. Parallel met die werelden lees je de ontwikkeling die Cammeraat doormaakt vanaf zijn geboorte tot zijn vijftigste levensjaar. ‘Het Romantisch Manifest’ is geschreven met zoveel verbeelding dat je het kunt lezen als jongensboek maar ook als filosofische ontwikkelingsroman.

Met het schrijven van dit boek wil Cammeraat zijn lezers op een speelse manier verleiden om mentaal actief te blijven, durf origineel te zijn!

1 beoordeling voor Romantisch Manifest

  1. Waardering 4 uit 5

    Ronald de Graaf

    Op een gegeven moment worden we allemaal – hopelijk – 50. Hoe ouder we worden, hoe meer herinneringen er zijn. En een zekere hang naar het verleden. Gedurende inspirerende wandelingen door prachtig duingebied laat Rene die herinneringen terugkomen. Geniet van zijn verhalen maar ook van je eigen herinneringen. Een prachtboekje voor een warme zomer.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.