5 beoordelingen voor Toetjeverhalen – Magische werelden

 1. Duco

  Super mooi geschreven en prachtige illustraties!

 2. Marjolein

  Wat een heerlijk boek, een verzameling van korte verhaaltjes wat erg fijn is omdat een verhaaltje in één keer kan worden uitgelezen. En de dag erna het volgende verhaaltje kan worden gelezen, of het vorige kan worden herhaald natuurlijk :-). Prachtige tekeningen ook, de vos en de draak zijn mijn favorieten.

 3. Maria

  Leuk boek!

 4. Laura

  Aanrader! Ik heb het boek voorgelezen in begin groep 5. De kinderen smulden ervan en vroegen steeds naar het volgende verhaaltje. Als voorleesboek zou ik het denk ik aanraden t/m groep 4.
  Het zijn mooie, fantasievolle verhaaltjes.

 5. Isolde (geverifieerde eigenaar)

  Prachtig geïllustreerd en fantasievolle verhaaltjes.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omschrijving

Auteur
Susanna Miller
ISBN / EAN
9789083072500
Prijs
 14,99
Genre
Kinderboeken
Taal
Nederlands
Jaar
2020
Aantal pagina’s
48

 

 

 

 

Over de auteur

Al sinds haar twaalfde schrijft Susanna verhaaltjes. Losse stukjes, hele verhalen. Er is altijd iets te vertellen. Na haar studentetijd verhuisde zij naar Breda. Als moeder werd haar dagelijks bij het avondeten gevraagd om een verhaaltje te vertellen. Ter plekke ontstonden er spontane magische werelden vol spannende avonturen. Het schrijven en vertellen van verhalen heeft zij in haar vingers. En wat is er mooier dan fantaseren over geweldige avonturen zonder grenzen. Met haar verhalen hoopt Susanna om de creativiteit van mensen weer te prikkelen. Om weer te mogen dromen en fantaseren, zodat bijzondere ideeën en oplossingen ontstaan.

Alexandra Miller

Susanna Miller

Klantenservice

Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: