Ed. M. Lam, senior P3RM consultant 29-08-2022
Luc is er volgens mij goed in geslaagd om de problematiek rond grote overheidsprojecten op een heldere en rationeel onderbouwde wijze in kaart te brengen en hij komt met concrete aanbevelingen voor bestuurlijke vernieuwing in het projectenlandschap, waar betrokken organisaties desgewenst ook echt handen en voeten aan kunnen geven. Met zijn kosmische benadering geeft Luc inzicht in een dimensie die in hedendaagse overheidsprojecten niet zou mogen ontbreken en laat hij een ambitieniveau zien wat als 'uitdagend maar noodzakelijk' kan worden bestempeld. Met zijn oproep om actief te sturen op project- én projectmanagementsucces breekt hij een lans voor verdere professionalisering van het vak en het werkveld, die veel verder gaat dan het opleiden van projectmanagers. Hij wijst op eigenaarschap, verantwoordelijkheid en samenwerking tussen de kernspelers in het project en hoe samenwerking vruchtbaar kan worden. Tenslotte is Luc erin geslaagd een heel leesbaar boek te schrijven met een heldere structuur en zonder omslag van woorden, waardoor het boek een feest is om te lezen.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Luc de Beer
ISBN / EAN
9789464374575
Prijs
 35,00
Genre
Managementboeken
Taal
Nederlands
Jaar
2022
Aantal pagina’s
174

 

 

Over de auteur

Luc de Beer

Luc de Beer (1965) heeft als senior projectmanager bij het ministerie van Defensie tal van grote, bijzondere projecten op zijn naam staan. De projecten waarover hij de leiding heeft gehad, variëren van complexe ontwikkelingsopdrachten tot bliksemsnelle aanschaffingen voor de missiegebieden en een politiek gevoelig programma voor nieuwe, verbeterde gevechtsuitrusting.
Met behulp van alle opgedane kennis en inzichten heeft de auteur een eigen visie ontwikkeld op werken in projecten, met name bij de overheid. In deze visie staat eenvoud centraal, evenals een verantwoorde budgetbesteding, aandacht voor duurzaamheid en een sterke focus op de mens.

Luc de Beer


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: