LEF!

 20,51

Lef biedt kracht en zin als het leven wat tegenzit, de onzekerheid het wint. Het gaat om het nemen van risico’s over de grens van je comfortzone. Net voorbij dat randje ontstaat Lef!
– geschreven met Twentse humor en de nodige zelfspot.

Auteur: Ina Mennegat

Categorie:

Beschrijving

Auteur Ina Mennegat
ISBN 978-94-6323-228-9
Genre Leerboek
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 273
Prijs € 20,51
Jaar 2018

Leiderschapsspecialist Ina Mennegat moedigt je aan om meer lef te tonen op persoonlijk vlak, in de organisatie en de maatschappij. Neem het heft in eigen hand en versterk de energie, productiviteit en creëer beweging. Ze geeft je op een energieke en humoristische wijze verhalen mee om in rond te dwalen. Ze stelt vragen waar je over na kan denken, inzichten in jezelf en in relatie tot de ander. Ook leert ze je te gaan leven zoals een kind dat doet; met open ogen door het leven blijven gaan. Dat begint met een doel waar veel lef voor nodig is. En laat dat nou net het enkelvoud van leven zijn. ‘Lev’ is ook het Hebreeuwse woord voor ‘hart’. Ik spring met een open hart de wereld in! En Ina wenst jou ook een enerverende sprong toe.

“Je kan maar beter in het diepe springen want het ondiepe doet pijn. Ina legt de kern bloot achter Lef, vanuit weerstand altijd blijven experimenteren, blijven spelen. Op het veld, in je team en thuis.”
Marc Lammers (voormalig bondscoach Nederlands dameshockeyteam)

“In dit boek veroorzaakt Ina verwarring en chaos, inspireert je en creëert beweging zodat je los komt van wat je belemmert, vol energie op pad naar je eigen ik.”
Remco Claassen ( trainer, spreker en bestseller auteur)

Over de auteur
Ina Mennegat is een rebelse trainer, coach en interim manager. Ze schrijft al jaren over het leven van alledag en richt zich daarnaast op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Organisaties in beweging brengen is haar doel.
Kijk voor meer info op www.darebeweegt.nl.

“Het boek dat je in handen hebt is een echt Ina-boek. Ik ken Ina als enorm energiek, enthousiast, leergierig, impulsief, hulpvaardig en soms een tikje vermoeiend. Die enorme energie zit ook in dit boek. Een boek vol wijsheid, humor, rijkdom en lessen. Laat Ina je meenemen en geniet van wie zij is en wat ze je te vertellen heeft.”
Jaco van der Schoor (auteur, van meerdere managementboeken en teamontwikkelaar)

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LEF!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.