Schrijfcursus

Je hebt een droom: het schrijven van een boek! Maar zit je al dagen naar een leeg wit scherm te kijken? Want..

Waar moet je dan beginnen?
Hoe zorg je voor inspiratie?
Hoe zorg je voor een personage met diepte?
Een goede verhaallijn?

Herkenbare vragen?

Geen paniek. Het komt goed!

Naast BoekenGilde bieden wij ook Boekschrijven.nl, een platform waarop wij tips en informatie delen over het schrijven van een boek.

Al onze kennis over het schrijven van een boek hebben we gebundeld in zowel een online als offline schrijfcursus. Deze cursus geeft jou handvatten om te beginnen óf door te gaan met jouw meesterwerk.

Tip: werk in stappen!

De schrijfcursus

Het schrijven van een boek is niet makkelijk. Om plezier te houden en resultaten te boeken kunnen we je één belangrijke tip meegeven: werk in stappen! Op deze manier behoud je overzicht in je werk en zorg je ervoor dat je de kwaliteit van je boek hooghoudt. Dat is natuurlijk jouw, maar ook ons, doel: ‘Een boek om trots op te zijn’. Wij hebben alle stappen om een boek te schrijven gebundeld in een schrijfcursus zodat jij concrete handvatten hebt om te beginnen óf door te gaan met jouw boekendroom!

12 modules op maat

Het schrijfprogramma bestaat uit 12 modules die los te volgen zijn of als volledige online/offline cursus. Hierdoor kun je zelf beslissen waar je behoefte aan hebt, zodat je kennis opdoet die aansluit bij jouw fase in het schrijfproces.

Elke module bestaat uit een deel theorie, een aantal audiolessen waarin schrijfcoaches de inhoud van de les bespreken en schrijfopdrachten, zodat je zelfverzekerd de volgende stap kunt zetten in het schrijven van je eigen boek.

Meer over de schrijfmodules

Bekijk ook eens:

Voorbereiding

Je wil een boek gaan schrijven, je hebt een idee, maar waar begin je dan? Ontdek hier welke stappen je kunt doorlopen.

Voorbereiding

Het schrijven

Het is erg verleidelijk om direct je manuscript te willen perfectioneren. Toch is dit niet handig. Lees hier waarom.

Manuscript

Stappenplan

Hoe schrijf ik een boek? Het is de vraag waar veel beginnende schrijvers mee worstelen. Lees hier welke stappen je kunt doorlopen.

Stappenplan

Vragen over de schrijfcursus?

Wij helpen je graag! Neem contact op voor persoonlijk advies.

Freddie DrijsenNicole NijhuisEllen Rikkink