Achter de tralies schijnt de zon

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 klantbeoordelingen)

 17,95

Een nachtmerrie die werkelijkheid werd, en twee jaar voortduurde. Het is surrealistisch om twee jaar te ontwaken uit mooie dromen en telkens weer te ontdekken dat jij die nachtmerrie leeft en beleefd. Maar mijn motto is: accepteer wat je niet kan veranderen of verander wat je niet accepteren kan.

Auteur: Frank de Bruyn

Beschrijving

Auteur Frank de Bruyn
ISBN 978-94-026-0117-6
Genre Autobiografie
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 232
Prijs € 17,95
Jaar 2016

Achter de tralies schijnt de zon

‘Ik werd meegenomen en gevangengezet. Het enige wat ik wist was dat mijn leven als gigolo voorbij zou zijn. Dat ik mijn kinderen, ouders, zus en vrienden voorlopig niet zou zien. Mijn leven zou zich de komende twee jaren afspelen in een Italiaanse gevangenis. ‘Detenuto De Broejn’ werd ik daar genoemd. En zo stortte mijn hele leven in. Niets was meer wat het leek.’ Zo eindigt het eerste boek van Frank de Bruyn dat afgelopen jaar verscheen over zijn gigolo periode. Het tweede boek Achter de tralies schijnt de zon gaat verder waar dit boek eindigde. Hij verdween voor twee jaar achter de tralies in Busto Arsizio. Hij verzocht om een DNA-sporen onderzoek maar kreeg het niet. Bewijsmateriaal bleek vernietigd en zijn familie werd niet ingelicht waardoor hij als vermist persoon op de telex kwam en op TV verscheen bij Tros Vermist. Ondertussen werd hij dage­lijks onderzocht omdat ze niet geloofden dat alles uit mijn maag was, ze hadden immers maar een kleine 500 gram gevonden. Drie dagen in een isoleercel/observatiecel met 24 uur per dag TL-verlichting aan. Daar zit je dan met alleen anderstaligen die je totaal niet ver­staat en waarbij je niet weet wat je te wachten staat….

Over de auteur

Frank de Bruyn is een creatieve duizendpoot die alles met passie doet en aanpakt. Op creatief vlak lopen de interesses uiteen van schrijven en spreken naar zingen en dichten….wat tevens in elkaars verlengde ligt.
Fashion Model, Croupier, Bekendste Gigolo, Auteur, Acteur, Entertainer, Singer en Songwriter. LetMeBeFrank doet het allemaal en uit dat tevens in zijn online show die dezelfde naam draagt.

Dit is het tweede boek van Frank de Bruyn. Benieuwd naar wat er voor ‘Achter de tralies schijnt de zon’ gebeurde? Klik hier en bestel zijn debuut ‘Niets is wat het lijkt’.

4 beoordelingen voor Achter de tralies schijnt de zon

 1. Waardering 5 uit 5

  Maria

  super goed en oprecht geschreven

 2. Waardering 5 uit 5

  Alberto

  Waren er maar meer van dit soort boeken!

 3. Waardering 5 uit 5

  Claire

  Gewoon “WAUW”.. net zo mooi als het eerste boek. En ook deze intussen al 2x gelezen.. ik raad iedereen aan deze boeken te lezen…

 4. Waardering 5 uit 5

  Claudia

  “Het zal je maar overkomen” is de gedachte die vaak blijft hangen bij het lezen van dit boek. Mooi geschreven. Eerlijk, oprecht, rauw en puur. Verteld door iemand die deze ellende moest meemaken maar toch probeerde positief te blijven. Aan het einde trok ik het ff niet meer. Degene die het leest zal hetzelfde moment waarschijnlijk ook voelen. Gewoon een aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.