Algebra voor Alaska

 18,00

Auteur: Benno van Emmerik

Categorie:

Beschrijving

Auteur Benno van Emmerik
ISBN 9789082485523
Genre gedichtenbundel
Taal Nederlands
Aantal pagina’s  96
Prijs € 18,00
Jaar 2016

 

Benno Robert van Emmerik
(geboren 23 april 1972 te Haarlem) is de zoon van Frank Herzen (Haarlem 1933, Hellevoetsluis 2007) de bekende schrijver van talrijke romans, dichtbundels en jeugdromans en Anja C. Pieké, beeldend kunstenaar en illustrator van jeugdboeken en andere uitgaven.

Benno ging naar de kleuterschool in Haarlem en verhuisde met zijn ouders op zijn zesde naar Den Bosch. Daar ging hij n aar de openbare basisschool. De middelbare school maakte hij af aan het Helinium in Hellevoetsluis. In die dagen begon hij dwarsfluit te spelen en leerde hij schermen en Go, het Japanse bordspel. Later begon Benno gedichten te schrijven.

Benno van Emmerik woonde vervolgens in Rotterdam, Nieuw-Zeeland, Overschie en Zeist om uiteindelijk weer neer te strijken in Hellevoetsluis. Al zijn hele leven worstelt Benno met een bipolaire stoornis. Hij wordt behandeld door Delta, specialist in psychiatrie, onderdeel van Antes. Soms gaat het goed met Benno, soms gaat het minder goed.

‘Algebra voor Alaska’ is zijn eerste bundel gedichten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Algebra voor Alaska” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.