7 beoordelingen voor Bedrogen

 1. Daniel

  Het was weer spannend en dus intussen al uit gelezen, ook al was het nu nog een dikker boek en daardoor ook meer uitgediept. Ik werd niet “BEDROGEN” in mijn verwachtingen!

 2. Ann

  Het boek heeft me geboeid van het begin tot het einde en kon gewoonweg niet stoppen met lezen.
  Het is zo goed verteld dat ik als het ware naar een toneelstuk aan het kijken was.
  De “ondeugende” ondertoontjes kan ik wel smaken… Ik vind het fijn mannelijke fantasieën vertolkt te zien.
  Gewoonweg schitterend, en ik kijk uit naar je derde boek!

 3. Dirk

  Dag Marcel, ik heb je boek in 2 avonden uitgelezen. In Baarle a/d Leie hebben ze hun opvolger voor Geeraerts gevonden! Ingenieus complot en vlot geschreven. ‘A page turner’ Proficiat! Dirk

 4. Marcel P.

  Ik heb uw boek in één ruk uitgelezen . Ik vind het even goed als je vorige boek , misschien zelfs iets vlotter geschreven. Alleszins dikke proficiat. Een magnifieke vondst vind ik wel blz . 208 waardoor het boek in een tempoversnelling raakt.

 5. Sylvia

  Ik heb ‘Bedrogen’ uitgelezen in een razend tempo. Ik vond het weer fantastisch, eigenlijk nog beter dan ‘Beschadigd’ omdat het zeer spannend is zonder extreme gebeurtenissen. Je hebt echt talent. Ik hoop dat ze je erkennen als schrijver. Dikke proficiat 💋👌😘

 6. Linda

  Wat een schitterend boek! Spannend tot het einde! Dit smaakt naar meer! Op naar deel 3?

 7. Sam

  Ik heb zaterdag de eerste pagina van ‘bedrogen’ omgedraaid en ik was direct verkocht. Ik heb het boek met moeite neergelegd om zondag het laatste stuk te verslinden. Ik vond het spannend, meeslepend en ik wou meer lezen, meer weten … constant. Bedrogen neemt je helemaal in beslag en je neemt als het ware een duik in het leven van de personages. ‘Bedrogen’ is echt een pageturner, boeiend en vlot om te lezen, het boek triggert je nieuwsgierigheid en neemt je mee op een mysterieuze en spannende trip.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omschrijving

Auteur
Marcel Renaat
ISBN / EAN
9789463237789
Prijs
 19,95
Genre
Literatuur & Romans
Taal
Nederlands
Jaar
2019
Aantal pagina’s
373

Over de auteur

Marcel Renaat (Gent – 1965) is Digital Marketing Directeur bij een Belgisch-Amerikaans bedrijf. Bedrogen is zijn tweede roman. Zijn filmische schrijfstijl brengt je meteen in de actie. Een gezonde dosis maatschappijkritiek en zorgvuldig opgebouwde plot neemt je mee en laat je niet meer los. Elke pagina maakt je nieuwsgieriger. “Nog nooit zo snel een boek verslonden: spannend, onderbouwd, geen paginavullende plaatsbeschrijvingen, kortom schitterend.” “Wat een verhaal! Geschreven om in 1 ruk uit te lezen.” “Een echte “Page Turner”! Heb genoten van dit boek!”

Marcel Renaat

Marcel Renaat

Publiceerde ook:

Klantenservice

Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: