Schemerwoorden

 15,42

Een demon met gewetensbezwaren. Een helm die niets dan narigheid brengt. Een DJ draait voor vijftien planeten. Een kassière ziet de toekomst in de boodschappen op haar band. Een kerstman op een boot heeft sinistere bedoelingen. SCHEMERWOORDEN: verhalen die je maar beter uit het zonlicht kunt houden.

Niet op voorraad

Beschrijving

Auteur Wouter van Gorp
ISBN 978-90-824217-1-2
Genre Roman (Verhalenbundel: fantasy, sciencefiction, historische fictie)
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 327
Prijs €15,-
Jaar 2018

Schemerwoorden

SCHEMERWOORDEN is de eerste bundel korte verhalen van Wouter van Gorp, docent klassieke talen en verwoed schrijver. De afgelopen jaren heeft hij zich fanatiek op het schrijven gestort, meegedaan aan vele schrijfwedstrijden en verscheidene hoge plaatsingen en prijzen verworven (2e prijs Harland Awards 2017, 4e prijs Trek Sagae 2017). SCHEMERWOORDEN bundelt de korte verhalen – in de genres fantasy, science fiction en historische fictie – waarmee deze auteur zichzelf het schrijversambacht aanleerde. Naast zijn bundel schreef Wouter van Gorp eerder al The Wanderers, part I: Spinner’s soldier, het eerste deel van een Engelstalige epic fantasy reeks.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schemerwoorden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.