Merel 11-12-2021
Een mooi boek over een vrouw met heel veel kracht en doorzettingsvermogen.
Vriesde Lita 26-11-2021
Viola, Heb je boek met veel bewondering gelezen. Je doorzettingsvermogen, hebben je vandaag de dag tot de vrouw gemaakt, wie je nu bent. Petje af voor je. Het boek is een echte aanrader.
Nadine Balinge 26-11-2021
Heel mooi boek met een krachtig boodschap voor jongere vrouwen die ook hetzelfde meemaken als tienermoeder. De kracht om weer op te staan en door te zetten tot je je doel hebt bereikt komt duidelijk ter sprake.Chapeau Viola !! Ik heb ervan genoten!
Monique Margry 07-11-2021
Een meeslepend autobiografisch verhaal over het leven van Viola, een pageturner! Vol bewondering heb ik haar levensverhaal gelezen. Het verteld ook over de gebruiken en gewoonten van de Surinaamse cultuur. Viola is krachtig in haar kwetsbaarheid. Ze vecht van begin tot eind voor haar geluk. Voor tienermoeders kan dit boek een grote inspiratiebron zijn en voor iedereen die wat wil bereiken in het leven. Ik raad iedereen aan dit boek te lezen.
Caroline Yskes 06-11-2021
Viola, Je autobiografie is realistisch. De stijl van schrijven verandert als je in een andere levensfase zit. Het boek heb ik vlot uitgelezen. Respect voor je kracht en doorzettingsvermogen. Krakti Wefi Danki!
Nadine Smets 23-10-2021
Doorgelezen tot het einde. Ik voelde als wit mens dezelfde vaderlijke verwachtingen voor zijn dochter. Een verkeerde overtuiging van vroeger doorbrak je Viola door je werkelijke verhaal te delen. Je toont dat we allemaal van vlees en bloed zijn. Gelijkwaardigheid! Ik heb het graag gelezen met een open rechtvaardige mind! Proficiat voor je moed en doorzettingsvermogen. ????
Giovanna Grantsaan/halden 21-10-2021
Prachtig geschreven boek waar je veel inspiratie en kracht uit kan halen. Mooi autobiografische boek echt een rader om te lezen!
sabje T 21-10-2021
goed boek, heel mooi geschreven. ik zou het iedereen aanraden
Georgine v d ley 17-10-2021
Een persoonlijk en meeslepend verhaal van een meisje, dat overtuigt, dat je met hard werken, een positief karakter en vooral vastberadenheid je dromen werkelijkheid kan zien worden!
Ankiedrea 13-10-2021
Prachtig boek! Mooi geschreven. Inspirerend! Een absolute aanrader!
Martha Middellijn 10-10-2021
Dit boek is een vertolking van pure vrouwenkracht.Van vallen, opstaan en weer doorgaan tot de ware bevrijding volgt.Een eye opener voor veel vrouwen van diverse denominaties. Mooi beschreven hoe pijn kan worden omgezet tot positieve kracht.Viola You did it !!! Go on girl!!
florence kortram 08-09-2021
prachtige inzet.
Claudine Wielingen 08-09-2021
Leuk autobiografisch boek, geeft de tijdgeest goed weer. Is een mooie beschrijving hoe met doorzettingsvermogen veel bereikt kan worden. Het ontworstelen aan huiselijk geweld en verwachtingspatronen wat betreft vrouwen. Over vallen en weer opstaan.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Viola Talloway
ISBN / EAN
9789464372786
9789464370522
Prijs
 10,99
Genre
Waargebeurd verhaal
Taal
Nederlands
Jaar
2021
Aantal pagina’s
221

 

 

Over de auteur

Viola Talloway is geboren in Suriname. Tot haar negentiende heeft ze er gewoond totdat zij naar Nederland verhuisde. Viola was een dapper tienermeisje, maar het lot wilde dat zij op vijftienjarige leeftijd zwanger raakte en in huiselijk geweld belandde. Als kind had zij het vermogen om door te zetten. Haar vader had die eigenschap van haar gestimuleerd, zodat zij kon bereiken wat zij wilde in het leven. Haar droom voor zelfstandigheid (autonomie) heeft ze nooit losgelaten. Ondanks het huiselijk geweld en de zorg voor haar vijf kinderen is zij haar droom blijven najagen.

Viola zou met vallen en opstaan haar droom verwezenlijken.

Viola Talloway


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: