Diep in de put

 13,32

In dit boek beschrijft Haddon zijn levensverhaal en ook hoe zijn leven veranderd is doordat hij Jezus heeft leren kennen.

Auteur: Haddon Bak

Categorie:

Beschrijving

Auteur Haddon Bak
ISBN 978-94-6323-185-5
Genre Biografie
Taal Nederlands
Aantal pagina’s
Prijs  € 13,32
Jaar 2017

In dit boek beschrijft Haddon in het eerste deel zijn levensverhaal. Hij beschrijft zijn eerste levensjaren in Roemenië, hoe hij vervolgens werd geadopteerd en hoe hij later terugkwam en contact opbouwde met zijn biologische familie. Haddon is zijn moeder verloren toen hij xxx jaar oud was en dat had een grote impact op hem: zijn leven ging snel bergafwaarts. Maar ongeveer op het dieptepunt van zijn leven heeft Haddon zijn leven aan Jezus gegeven. Dat betekende niet dat alle problemen ineens waren opgelost, maar wel dat hij een echt fundament in zijn leven had gekregen waarop hij heeft leren bouwen. En nu is het zijn grote verlangen om mensen te vertellen van Jezus, zodat iedereen dat fundament in zijn of haar leven krijgt!

Over de auteur
Haddon is van oorsprong Roemeens en is naar Nederland geadopteerd toen hij ongeveer 2,5 jaar oud was. Toen zijn biologische moeder overleed had dat veel impact, maar op het dieptepunt van zijn leven heeft hij Jezus leren kennen. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Diep in de put” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.