Marlies 28-09-2020
Bijzonder leuk geschreven verhalen 'uit het leven van de schrijfster gegrepen'. Vaak herkenbaar en om vrolijk van te worden.
Ed Voorbach 02-09-2020
Het is pakkend geschreven en leest gemakkelijk . Je kan je direct verplaatsen in de zienswijze van Marion omdat Wij als lezers ervan genieten. Met soms een glimlach en dan weer een moment van bezinning en persoonlijke herkenning.
Marijke Bergkamp 31-07-2020
In dit zalige boekje schetst Marion Welling allerlei situaties waarin we ons allemaal wel herkennen. Met een speelse blik en een scherp observatie vermogen weet zij karaktertrekken en tegenstellingen tussen mensen zo uit te vergroten dat je denkt, goh, zo had ik het nog niet gezien of, soms, durven zien zelfs. En dan komt ook de relativering dat het eigenlijk allemaal bij het gewone leven hoort. Het is maar net hoe je kijkt! Nou, ik deed dat met veel pret en heb hartelijk gelachen!!
Sandy Meijer 20-07-2020
Wat een leuk boekje om in een keer uit te lezen. Ik werd er vrolijk van! Mooie gelaagdheid in verhalen. Geestig en af en toe ontroerend en herkenbaar. Aanrader!
André Möller 16-07-2020
Ik heb het boekje in een ruk uitgelezen. Genoten van haar korte verhalen. Serieus, gevoelig en herkenbaar. En met veel humor doorspekt. Ik heb er hartelijk om kunnen lachen. Beslist een aanrader!
Jani 15-07-2020
Wat een leuk boekje! Unieke kijk op gewone dagelijkse dingen, je gaat er vanzelf van glimlachen.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Marion Welling
ISBN / EAN
9789464023510
Prijs
 14,50
Genre
Biografie
Taal
Nederlands
Jaar
2020
Aantal pagina’s
55

 

 

 

 

Over de auteur

Marion Welling is executive & interim searcher van communicatie- en marketingtalent en heeft haar eigen bureau, Welling Search.

Marion Welling


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: