Hoera eerste koopwoning

 18,00

In dit boek worden alle voor- en nadelen van huren en kopen goed op een rijtje zet.

 

Auteur: J.J.Koets

Categorie:

Beschrijving

 

Auteur J.J.Koets
ISBN 978-90-814701-4-8
Genre Financieel  (hypotheken – huizenmarkt)
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 128
Prijs € 18,00
Jaar 2018

Een huis kopen is de grootste beslissing in een mensenleven. Vanwege de hoge huren is kopen aantrekkelijk. Echter de huizenprijzen zijn de afgelopen jaren flink gestegen. Steeds meer starters willen een huis kopen, maar ondervinden dat dit heel erg moeilijk is.  Alle scenario’s zoals arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden komen aanbod. Bovendien een zeer uitgebreide uitleg over de twee hypotheekvormen waaruit een starter kan kiezen. Wie zijn huiswerk vooraf goed doet, kan een miskoop voorkomen.

Over de auteur:

Jos Koets heeft in zijn columns en blogberichten regelmatig aangetoond dat er veel fout is in de branche. Hij heeft diverse instanties waaronder de AFM, geldgevers en politiek Den Haag meerdere malen hard aangepakt. Koets staat altijd aan de kant van de consument die in de loop van de jaren regelmatig de dupe is geworden van de handelswijze van de banken en de adviseurs. Hij wil met dit boek de mensen goed voorlichten en wijzen op de valkuilen, zodat mensen de juiste  keuze kunnen maken als ze op het punt staan de grootste uitgave van hun leven te doen. In dit boek heeft Koets gekozen voor simpele taal die iedere koper begrijpt. Wie de tijd neemt en dit boek goed leest, bereid zich beter voor en kan hiermee financiële problemen voorkomen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoera eerste koopwoning” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.