Kookboek voor het leven – innerlijke voeding op grootmoeders wijze

 25,00

Leven in verbondenheid met je naasten, vrij voelen, stilte in je hoofd, de dingen waarin je goed bent kunnen uitvoeren. Hoe bekom je deze gelukkige staat van zijn? Door je eigen ‘willen, verlangen’ eerst in vraag te stellen, je gemaakte keuzes te ontleden, je acties te onderzoeken. Maar dat is best moeilijk want je ziet jezelf niet bezig zoals anderen je kunnen gadeslaan. Van anderen is het gemakkelijk te zien wanneer ze de mist in gaan terwijl we zelf meer rondlopen als een mol. Hoe pakken we deze patstelling aan?

Auteur: Beau Mamé

Beschrijving

Auteur Beau Mamé
ISBN 978-94-6323-560-0
Genre Filosofie/ Biografie/ Waargebeurd verhaal
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 324
Prijs € 25,00
Jaar 2019

Kookboek voor het leven
Innerlijke voeding op grootmoeders wijze

De filosofische gedachte uit dit boek wil aantonen hoe er op deze aarde meer dan 7 miljard verschillende wereldjes bestaan. Ook al behoren we tot dezelfde groep of ras, toch is elk individu verschillend door zijn eigen specifieke talenten, genen, opgroeiproces, levensomstandigheden, voor- of tegenspoed. Tijdens de interacties met onze opvoeders en omgeving worden ons allerlei concepten en overtuigingen aangeleerd, maar maken we van alles ook ons eigen verhaal. 7 milj. verschillende verhalen die op de eerste plaats ons- zelf moeten overtuigen betreffende de juistheid van ons inzicht en gemaakte keuzes. Ondanks een zorgvuldig opgebouwd verhaal kan het hier nog beangstigend of beklemmend zijn of hebben we geen problemen om anderen tekort te doen ten voordele van onszelf. We leggen dat mooi uit aan onszelf: het is de andere zijn eigen schuld of we moeten opkomen voor onszelf. Alles beïnvloedt mekaar en ons leefmilieu, samen schrijven we één groot verhaal alleen vertelt ons “ik” dat het zo niet is. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het verhaal een happy end krijgt?

Over de auteur

De auteur is een oma die haar opgedane levenservaring wil delen; zodat iedereen daar zijn voordeel uit kan halen. In onze hedendaagse maatschappij wordt ouderdom niet aan wijsheid gekoppeld. Ooit was het anders en zoals alles in golven gaat van komen en gaan, komt deze tijd nog terug.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kookboek voor het leven – innerlijke voeding op grootmoeders wijze” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.