Mantelzorger der liefde

 14,91

Mantelzorger der Liefde is een positieve gids voor mantelzorgers bij dementie: een hart onder de riem met tips en voorbeelden. Het is niet alleen maar kommer en kwel, maar er kan ook ruimte zijn voor verwondering, ontroering en plezier.

Niet op voorraad

Beschrijving

Auteur Ingrid Keestra
ISBN 978-94-6323-138-1
Genre Gezin, gezondheid en Sport
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 116
Prijs € 14,91
Jaar 2017

Met Mantelzorger der liefde wil Ingrid Keestra hoop en tips geven over positief mantelzorgen bij dementie. Ze deelt daartoe haar eigen ervaringen als mantelzorger voor haar moeder die de ziekte van Alzheimer heeft op een laagdrempelige en lichtvoetige manier. Naast tips en blogs verzamelde ze ook interviews met mensen die in hun werk met alzheimer-mantelzorgers te maken hebben, zoals een specialist in ouderengeneeskunde, een dementiecoach,  een praktijkverpleegkundige, een dementieclown en een zangeres.

Zoals veel mantelzorgers moest ze met vallen en opstaan haar weg vinden in de wereld van de dementie. In liefdevolle anekdotes vertelt Ingrid hoe het is om te zorgen voor een dierbare met dementie, en geeft ze adviezen over hoe je ook voor jezelf de zorg dragelijk kunt houden. Openhartig vertelt ze hoe ze omgaat met verdriet en frustratie, en hoe ze de situatie van haar moeder uiteindelijk leert accepteren. En ze ontdekt dat er zelfs in het verpleeghuis nog altijd plaats is voor verwondering, ontroering en plezier.

Over de auteur
Ingrid Keestra (Deventer, 1968) is marketingadviseur en mantelzorger. Ze is is al meer dan 12 jaar mantelzorger voor haar moeder die de ziekte van Alzheimer heeft. Via blogs en social media deelde ze haar ervaringen. Ze spreekt ook over mantelzorg en dementie, bijvoorbeeld in Alzheimer Cafés, en geeft workshops aan personeel van gemeentes en verpleeghuizen. Ze is getrouwd, moeder van een zoon en woont in Goor.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mantelzorger der liefde” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.