Rome met eigen ogen

Waardering 4.33 op 5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 klantbeoordelingen)

 25,66

Auteur: Joep Gilissen

Categorie:

Beschrijving

Auteur Joep Gilissen
ISBN 978-94-6323-035-3
Genre Reisverhaal
Taal NL
Aantal pagina’s 296
Prijs € 25,66
Jaar Eerste druk: november 2016
Tweede druk: januari 2017

Iedereen die ooit Rome bezocht heeft, is op de een of andere manier onder de indruk geraakt van deze stad. Of het nu om de pracht van de gebouwen, de kerken, de talrijke kunstvoorwerpen, de aangename sfeer of het lekkere eten gaat, Rome heeft zoveel te bieden, dat velen genieten van hun verblijf daar.
Wat ook opvalt, als je met mensen over de Stad spreekt, die de hoofdletter ook werkelijk verdient, is, dat de manier waarop zij Rome ondergaan nogal kan verschillen. Rome heeft niet één gezicht, maar vele. En iedereen ziet een ander facet. Joep Gilissen heeft de afgelopen jaren Rome vaak bezocht en werd er steeds meer door gefascineerd. Nu heeft hij die fascinatie beschreven in een boek, dat wil laten zien met welke ogen hij naar Rome kijkt. Eigenlijk is het een avontuur, dat net zoveel van de Stad zegt als van de schrijver. Je loopt als het ware met hem mee door de straten, langs en in de gebouwen. Hij vertelt verhalen over mensen en heiligen, hij verhaalt hoe hij dingen ziet.Voor hem is Rome een eindeloos avontuur en Joep Gilissen wil daar graag over vertellen in een aanstekelijk boek.

3 beoordelingen voor Rome met eigen ogen

 1. Waardering 5 uit 5

  Mevr. J.M.A. Burg

  Goede wijn behoeft geen krans. Joep Gilissen wel. Een lauwerkrans voor zijn verrassende “Rome met eigen ogen”! Lees het en je wordt nieuwsgierig. Onderga het en je wil het zien: Rome met eigen ogen. Rome roept!

 2. Waardering 4 uit 5

  Nel Geerards (geverifieerde eigenaar)

  Prachtig geschreven boek over Rome, vanuit diverse gezichtspunten en door de ogen van de schrijver is het een plezier om te lezen. Als je in Rome was, veel punten van herkenning en als je er nog naar toe gaat, nodigt het uit om het echt te gaan zien en te beleven, zoals de schrijver het op een presenteerblaadje voor je heeft neergelegd.

 3. Waardering 4 uit 5

  Nel Geerards (geverifieerde eigenaar)

  Dit boek moet je lezen. Wie Rome wil zien, moet dat met ‘eigen ogen’ doen. Het kan ook door de ‘ogen van Joep Gilissen’ die een heel eigen visie op Rome heeft. De moeite van het lezen alleszins waard. Een heel fijn boek !

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.