Schrijfcursus Basis

 122,37

Categorie:

Beschrijving

Jaar 2013
ISBN n.n.b.
Genre Leerboek
Taal NL
Aantal pagina’s 400
Prijs € 295,00

Droom jij ervan om je eigen boek te schrijven? Heb je hulp nodig? Volg dan deze schrijfcursus!

Van idee naar boek in 12 handige stappen

Het cursusboek is een juweel om te zien. Eén boek met twee voorkanten! Bestudeer eerst de les. Draai het boek om en maak de schrijfoefeningen. Schrijf er naar hartenlust in, waar je ook bent (thuis, trein, café). Internet is niet nodig. Maak er jouw persoonlijk logboek van! Je krijgt ook 14 audiolessen van elk 20 minuten (mp3). Hierin bespreken onze schrijfcoaches de lesstof in het cursusboek tot in detail. Inspirerende gesprekken die je dieper inzicht geven.

Voor wie is deze cursus geschikt?

De schrijfcursus is zo opgezet dat iedereen de cursus kan volgen, jong en oud, beginners en schrijvers die al wat ervaring hebben.

Een groot deel van de schrijfcursus gaat in op beginnen en blijven schrijven. Veel (beginnende) schrijvers hebben hier moeite mee. Daarnaast leer je in heldere taal en zonder lastig jargon alle schrijftechnieken die je als (beginner) nodig hebt om je eigen boek te leren schrijven!

Deze cursus is op basis van zelfstudie. Wil jij begeleid worden door een professionele schrijfcoach? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schrijfcursus Basis” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.