Judith van Helvoirt 16-04-2024
Super deze info gebundeld in één compact helder verhaal. Super Helena! Ik ben FAN. Alle 9 eerdere boeken nu bijna allemaal 2x gelezen. Dit is écht een waardevolle opleiding.
Rob van Huijgevoort 22-01-2024
Hoi, voor de mensen die er aan toe zijn om uitleg te krijgen over en waarom er zoveel bewustzijn-verschil in mensen kan zijn is dit een boek waarmee je wellicht antwoorden gaat krijgen op je nog open liggende vragen.., TOP info!
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Helena Naardenhove
ISBN / EAN
9789464912180
Prijs
 27,50
Genre
Psychologie, Religie & Spiritualiteit
Taal
Nederlands
Jaar
2024
Aantal pagina’s
252

 

 

 

 

Over de auteur

Helena Naardenhove verheldert met diepgaande kosmische kennis actuele zaken binnen het grotere geheel. Daarbij combineert ze haar bedrijfskundige achtergrond met haar levenservaring en mediumschap. Ze motiveert het (her)ontdekken van je diepste talenten en verlangens en helpt je realiseren wat jou er nu nog van weerhoudt om deze vanuit je hartsverlangen en ware essentie te leven. Ze reikt jou op unieke wijze net dát vonkje aan waarmee je jouw ware creatieve krachtige potentieel hervindt om de allesbepalende wending aan je leven te geven waar jij diep vanbinnen zo naar verlangt. Daardoor sta je meer in je eigen kracht en kom jij veel beter tot je recht met jouw persoonlijkheid en talenten. Als zelfstandig transformatiecoach heeft ze al duizenden liefdevolle, sensitieve, zelfbewuste mensen verder geholpen met het maken van een bewustzijnsgroeisprong van jewelste waardoor zij vanuit hun intrinsieke (creatie)kracht vele malen beter uit de verf komen. Haar droom is jou te ondersteunen bij het sneller waarmaken van jouw diepste dromen waardoor ook jij een positieve bijdrage levert aan de benodigde omslag in de samenleving.

Helena Naardenhove


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: