Judith van Helvoirt 29-10-2023
Nooit eerder heb ik een boek gelezen wat zo synchroon loopt met de situatie in de wereld en met mijn persoonlijke proces. Helena schrijft heel zuiver & heel eerlijk wat de situatie is. De teksten geven houvast en vertrouwen. Een echte aanrader als je van een wakker bewustzijn wilt transformeren naar een bevrijd bewustzijn.
Liedeke van der Straten 30-07-2023
Top boek!!Durf te lezen,durf te leven.......
Trienke Minkema 19-04-2023
Dit boek is echt een MUST voor degenen die werken aan de bevrijding van hun ‘waarachtige zelf’. Alleen een waarachtig bevrijd mens kan bijdragen aan het vormgeven van een Nieuwe Wereld waar respect en gelijkwaardig hoog in het vaandel staan.
Paul van der Velden 18-04-2023
‘Wiens waarheid leef jij‘? Wie het weet mag het zeggen. Het boek is gemakkelijk leesbaar. Voor mij een feest van herkenning en verlangen. Mooi, open en eerlijk geschreven. In samenhang in de context van het NU terwijl het morgen anders kan zijn. Hoe vaker en hoe langzamer je de tekst leest, hoe krachtiger het wordt. Ik zie mijn leven als een ontdekkingstocht. Hiervoor heb je soms een reisgids of landkaart nodig maar de route bepaal jezelf. De finesses zitten in de details. Ik beveel het boek graag aan. Veel leesplezier!
Angelien Oude Mulders 15-04-2023
Waarvoor zijn we hier in dit nu? Waar ligt mijn zielsmissie. Waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Hoe maken we de wereld mooier met elkaar? Dit boek helpt me steeds opnieuw wanneer ik weer even vastloop. Een baken in onrustige tijden.
Dirk Sleutel 13-04-2023
Het is een boek dat je bewustzijn behoorlijk doet kietelen! Sta versteld van hoe mooi, kort en krachtig het is geschreven! Dank je wel en ga het nog een keer lezen!
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Helena Naardenhove
ISBN / EAN
9789464377859
Prijs
 22,50
Genre
Psychologie, Religie & Spiritualiteit
Taal
Nederlands
Jaar
2023
Aantal pagina’s
164

 

 

 

 

Over de auteur

Helena Naardenhove verheldert met diepgaande kosmische kennis actuele zaken binnen het grotere geheel. Daarbij combineert ze haar bedrijfskundige achtergrond met haar levenservaring en mediumschap. Ze motiveert het (her)ontdekken van je diepste talenten en verlangens en helpt je realiseren wat jou er nu nog van weerhoudt om deze vanuit je hartsverlangen en ware essentie te leven. Ze reikt jou op unieke wijze net dát vonkje aan waarmee je jouw ware creatieve krachtige potentieel hervindt om de allesbepalende wending aan je leven te geven waar jij diep vanbinnen zo naar verlangt. Daardoor sta je meer in je eigen kracht en kom jij veel beter tot je recht met jouw persoonlijkheid en talenten. Als zelfstandig transformatiecoach heeft ze al duizenden liefdevolle, sensitieve, zelfbewuste mensen verder geholpen met het maken van een bewustzijnsgroeisprong van jewelste waardoor zij vanuit hun intrinsieke (creatie)kracht vele malen beter uit de verf komen. Haar droom is jou te ondersteunen bij het sneller waarmaken van jouw diepste dromen waardoor ook jij een positieve bijdrage levert aan de benodigde omslag in de samenleving.

Helena Naardenhove


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: