Frederik 14-11-2023
Helena Naardenhove sluit haar boek “Wiens droom verwezenlijk jij?” af met de vraag “Wiens droom heeft jouw focus?”. Hiermee zette zij het volgende bij mij in werking. Het loskomen van het leven wat niet meer bij me paste en het verbreken van niet passende relaties had ik onbewust al in gang gezet. Met dit verhelderende boek houdt Helena Naardenhove de lezer een passpiegel voor, en heeft zij mij zodoende hiervan welbewust gemaakt. Het lezen van haar boek ‘Wiens droom verwezenlijk jij?” heeft mij ertoe aangezet nog sterker en bewuster te focussen op mijn plan voor het creëren van een nieuw droombestaan, waarin ik onlangs een belangrijke stap voorwaarts heb mogen zetten. Dankbaar als ik ben voor de enorme verrijking van mijn inzichten die Helena mij zodoende heeft gegeven.
Patrick 23-10-2023
Nieuw, verhelderend en vooral wie wil er niet zijn dromen verwezenlijken samen met een helder bewustzijn. Dankbaar om dit te mogen lezen en kan niet wachten op het vervolg.
Patrick 23-10-2023
Nieuw, verhelderend en zeer zeker aan te bevelen want wie wil nou niet zijn dromen verwezenlijken met een helder bewustzijn. Dank voor het delen van de kennis en ik kan niet wachten op de volgende boeken.
Trienke Minkema 02-09-2023
Dit fantastisch verhelderende boek is geschreven voor alle dapperen die bereid zijn zichzelf te onderzoeken of zij wel hun eigen droom leven of leven vanuit de normen en waarden van anderen. Een echte aanrader dus.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Helena Naardenhove
ISBN / EAN
9789464379006
Prijs
 22,50
Genre
Psychologie, Religie & Spiritualiteit
Taal
Nederlands
Jaar
2023
Aantal pagina’s
163

 

 

 

 

Over de auteur

Helena Naardenhove verheldert met diepgaande kosmische kennis actuele zaken binnen het grotere geheel. Daarbij combineert ze haar bedrijfskundige achtergrond met haar levenservaring en mediumschap. Ze motiveert het (her)ontdekken van je diepste talenten en verlangens en helpt je realiseren wat jou er nu nog van weerhoudt om deze vanuit je hartsverlangen en ware essentie te leven. Ze reikt jou op unieke wijze net dát vonkje aan waarmee je jouw ware creatieve krachtige potentieel hervindt om de allesbepalende wending aan je leven te geven waar jij diep vanbinnen zo naar verlangt. Daardoor sta je meer in je eigen kracht en kom jij veel beter tot je recht met jouw persoonlijkheid en talenten. Als zelfstandig transformatiecoach heeft ze al duizenden liefdevolle, sensitieve, zelfbewuste mensen verder geholpen met het maken van een bewustzijnsgroeisprong van jewelste waardoor zij vanuit hun intrinsieke (creatie)kracht vele malen beter uit de verf komen. Haar droom is jou te ondersteunen bij het sneller waarmaken van jouw diepste dromen waardoor ook jij een positieve bijdrage levert aan de benodigde omslag in de samenleving.

Helena Naardenhove


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: