Aanmelden NBD Biblion

Meer publiek voor jouw boek via de bibliotheken in Nederland Je boek in de boekwinkels zien verschijnen is natuurlijk het allermooiste wat je als schrijver kan overkomen! Maar heb je er ooit aan gedacht je boek ook op de planken te krijgen bij een Nederlandse bibliotheek? Ook de lezer die nieuwsgierig is naar jouw verhaal, maar er het geld niet voor (over)heeft om het aan te schaffen kan dan bij de bibliotheek terecht. Wanneer je boek dus zowel in de boekwinkels als in de bibliotheek wordt aangeboden bereik je een groter publiek.

Het proces voor het aanmelden bij NBD Biblion

Een boek bij de bibliotheek in het assortiment krijgen gaat niet vanzelf. Het is namelijk nodig dat je een aantal recensie-exemplaren opstuurt naar de Nederlandse Bibliotheek Dienst, kortweg NBD Biblion. Zij regelen de inkoop centraal voor ALLE Nederlandse bibliotheken en leveren zo jaarlijks ruim twee miljoen exemplaren aan Nederlandse openbare bibliotheken en schoolmediatheken. Bij het opsturen van de recensie-exemplaren moet ook een begeleidende brief mee worden gestuurd die aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. Wanneer je je boek laat drukken bij BoekenGilde kunnen wij die proces snel en gedegen voor je oppakken.

Het proces stap voor stap

  1. Na levering van jouw boek sturen wij de vereiste recensie-exemplaren naar NBD Biblion
  2. Binnen 3 maanden ontvang je bericht of een boek wordt opgenomen

De kosten voor aanmelding bij NBD Biblion

BoekenGilde stuurt 2 exemplaren naar NBD Biblion inclusief begeleidend schrijven. De kosten voor aanmelding bedragen € 30,00 incl. btw. Op ons offerteformulier, via onderstaande button en vervolgens onder ‘Boek verkopen via’, vind je het aanmelden van je boek bij NBD Biblion terug.

Bereik een groter publiek voor je boek en laat je boek aanmelden bij NBD Biblion!

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.