Als vonkjes overslaan

 15,37

239 op voorraad

Auteur: Nellie van Dooijeweert - van der Slikke

Beschrijving

Auteur Nellie van Dooijeweert – van der Slikke
ISBN 978-94-6323-055-1
Genre Kunst & Cultuur
Taal NL
Aantal pagina’s 156
Prijs € 15,37
Jaar 2017

De schrijfster is de echtgenote van zendeling-evangelist Jan van Dooijeweert. Je zou haar zijn meereizende secretaresse kunnen noemen. Als ooggetuige is ze steeds aanwezig bij alles wat diep in de jungle en hoog in de bergen afspeelt. Op een heel eigen wijze neemt ze je in het verhaal bij de hand en probeert je mee te laten genieten van de boeiende avonturen in het immens grote Peru.

Indianen, stedelingen en bergbewoners vullen de bladzijden van dit boek. De vrouwen krijgen les van de schrijfster van dit boek. Het zijn mensen met een sterk geloof. Mensen die in alles zich afhankelijk weten van God alleen. Met vreugde en een stralend gezicht beleven en belijden ze dit graag.

De foto op de achterflap verplaatst ons naar een hoogte van 4600 meter. Vandaaruit begon een tocht over de bergen naar een dorp aan de andere zijde op een hoogte van 4800 meter. Te paard over de berg. Wat een avontuur!

Nellie, die tot haar trouwen op Zeeuws Vlaanderen woonde, heeft heel veel les gegeven aan vrouwen van Indianen en bergbewoners. Het heeft haar leven verrijkt, al was het wel eens erg, heel erg zwaar. De dankbaarheid van de mensen was haar salaris. De stank van de hutten en de natte broekjes van de kinderen maakten het leven temidden van deze primitieve mensen heel vreugdevol en bijzonder. In dit boek laat ze ons op een boeiende manier meebeleven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Als vonkjes overslaan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.