Jorien 03-03-2021
Trots op je! Je verhaal heeft me geraakt, bedankt voor je openheid en kwetsbaarheid. Veel momenten van herkenning tijdens het lezen. Samen sterk. Aanrader om dit boek ook te lezen!!
Laila 03-03-2021
Wat een aangrijpend levensverhaal. Dit boek neemt je letterlijk mee naar het begin, waar het allemaal is begonnen en het voelt alsof ik bij iedere gebeurtenis, iedere volgende bladzijde, achter de personage sta. Mede door de details in het boek, de manier van schrijven en uitleggen. Ik heb gehuild, gelachen, en geleerd! Zoveel nieuwe inzichten gekregen, ik begrijp een ander nu meer. Voor de auteur: Wat ben jij dapper en wat ben jij lief. Ondanks alles heb jij nog zoveel liefde te geven! Ik kijk op naar je. Bedankt dat jij het stilzwijgen hebt doorbroken!
Marieke 25-08-2018
Voor Sandra♥️? Een kind van de zon Je zocht magie om je heen Vol verwondering Stapte jij de wereld in Jij verdiende zoveel meer... Een kind van het licht dat ben jij, vergeet dat nooit Dat kleine meisje wacht op jou diep in je Hart ze is een puur deel van jou Dat lieve meisje... Alles wat jij moest missen Kun jij haar geven Zoek haar onbevangenheid Zoek haar mooie speelse kant Jij bent nu zo sterk Dat mooie kleine meisje kreeg door jou een stem Haar stem raakt alle harten Haar verhaal is nu gehoord Ik maak een diepe buiging voor jou❤️Marieke ©Marieke Stolk-Smits
Sandra 22-08-2018
Wat een dapper verhaal! Ik heb erover geblogd op http://www.watiknouvind.com/2018/08/wat-ik-nou-vind-van-het-stilzwijgen.html
Marianne 22-08-2018
Een boek waarin je kan meehuilen en meevoelen. Helder en duidelijk geschreven hoe de schrijfster uit een diep dal is gekomen door veel doorzettingsvermogen en therapie. Ook de strijd van afhankelijkheid van therapie. Maar ook de hulp die haar verder heeft geholpen om vrij te komen van veel emotionele schade. Een aanrader voor mensen die ook strijden tegen een incest verleden.
Roberto 22-08-2018
Het persoonlijke levensverhaal van de auteur. Een verhaal waarbij meervoudig misbruik indringend wordt beschreven, net zoals de lange weg om deze te boven te komen. Een aanrader voor iedereen die vergelijkbare ervaringen heeft gehad in zijn/haar leven en alle hulpverleners, zowel amateurs als professionals. Daarnaast een goede start voor een (groeps) discussie.
Valesca 21-08-2018
Als je begint met lezen dan wil je door Je wilt bijna in het boek springen om er wat aan of mee te kunnen doen Ik hoop dat mensen met elkaar in gesprek durven en daarbij helpt dit boek je! Openheid !
Karin 21-08-2018
Wat een mooi geschreven verhaal over zo’n heftig iets. Echt een aanrader. Een diepe buiging en heel veel respect voor jou lieve Sandra. Hoop dat dit boek voor heel veel mensen het taboe en stilzwijgen kan worden doorbroken.
trice 21-08-2018
Een boek dat makkelijk geschreven is ondanks de heftige gebeurtenissen, ik heb hem dan ook in 1 dag uitgelezen. De schrijfster heeft uit haar hart geschreven en daardoor kan het zeer heftig zijn. Ook laat ze uiteindelijk zien dat door heel hard te werken en door diepe dalen te gaan je weer kan leren om te genieten van het leven. Lieve Sandra, ik hoop dat je jouw doel bereikt en ben er van overtuigd dat dit boek mensen kan helpen, die helaas ook zoiets hebben mee gemaakt. Heel veel liefs.
Linda 21-08-2018
Aangrijpend boek
Esther 21-08-2018
Zoveel respect om op deze manier de wereld zijn ogen te laten openen. Diepe buiging! Ondanks dat het een zwaar onderwerp is, leest het boek makkelijk weg. Kijk uit naar je volgende boek San ♥️
José Bosma 31-07-2018
Dapper, heel dapper en ook héél wijs om dit grote stilzwijgen te doorbreken. Ik wens je héél veel succes en een flinke stapel lieve en warme reviews toe.Dat verdien je van harte.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Sandra Van der Steen-van der Hulst
ISBN / EAN
9789463233088
Prijs
 15,00
Genre
Biografie
Taal
Nederlands
Jaar
2018
Aantal pagina’s
194

Over de auteur

Sandra groeit op in een onveilig gezin waarin haar stiefvader haar misbruikt, slaat en vernederd. Zijn wil is wet en haar moeder ziet niet in hoe erg zij hieronder lijdt. Op haar elfde gaan haar ouders eindelijk scheiden maar het leed is nog niet voorbij. In de loop der jaren volgen er nog vele misbruiken en op 17 jarige leeftijd wordt zij uit huis gehaald. Een turbulente tijd volgt en in dit boek volgen jullie het verhaal op weg naar volwassenheid, op overleven en leven.

Sandra Van der Steen-van der Hulst


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: