WilvdBD 19-03-2021
Dit eerste boek van de schrijver is verrassend goed. Zijn schrijfstijl is aantrekkelijk. Het verhaal is een mooie combinatie van eigen levensgeschiedenis en kritisch mensbeeld, verpakt in filosofische romantiek.
Gerrit Tadema 01-02-2021
De in zijn jeugd vrijgevochten onafhankelijke hoofdfiguur Alexander kijkt terug op zijn leven. Na zijn gymnasium opleiding besluit hij niet een universitaire opleiding te volgen maar de wereld in te trekken. Opvallend is de goede band met zijn moeder. Na vele amoureuze avonturen komt hij tot rust en besluit een gezin te stichten. Hoogte- en dieptepunten volgen. Mooi beschrijft hij hoe de liefde die hij ondervindt van zijn vrouw en kinderen hem door deze fase van zijn leven heen sleept.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omschrijving

Auteur
Jan Jansen
ISBN / EAN
9789464026795
Prijs
 22,95
Genre
Kinderboeken
Taal
Nederlands
Jaar
2020
Aantal pagina’s
228

Over de auteur

Jan Jansen

Jan Jansen (1949). Geboren in de naoorlogse periode groeit de schrijver op in de roerige zestiger jaren, waarin door de jeugd het streven naar vrijheid van handelen en denken tot het hoogst denkbare goed wordt uitgeroepen. Hij maakt daardoor deel uit van de generatie, die vanaf dat moment de samenleving voorgoed zal veranderen.

Jan Jansen


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: