Hannah Levi

 20,51

Het aangrijpende verhaal over de Joodse vrouw Hannah Levi speelt zich af in het historische kader van de oorlogsjaren 1938 -1942. Slaagt Hannah erin om uit de handen van de nazi’s te blijven?

Niet op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Auteur Stefaan Verfallie
ISBN 978-94-6323-170-1
Genre Roman
Taal Nederlands
Aantal pagina’s  240
Prijs  € 20,51
Jaar 2017

Hannah Levi trouwt met de rijke industrieel Jacques Chevalier en ze vestigen zich in de statige woning Le Sapin Vert. Jacques begint echter al snel een relatie met de wulpse Amélie Martin. Op zoek naar troost belandt Hannah in de armen van haar dienstmeid Sophie. Tijdens de oorlog wordt de Duitse majoor Ratzinger ingekwartierd in Le Sapin Vert en  Hannah valt voor de charmes van de Duitser. Oorspronkelijk kan de majoor haar nog uit de handen van de nazi’s houden. Maar als de Gestapo de Jodenvervolging op zich neemt kan hij haar niet meer beschermen. Slaagt Hannah er nog in om uit de klauwen van de nazi’s te blijven?

Over de auteur
Stefaan Verfallie schreef Hannah Levi in de eerste jaarhelft van 2017.De auteur is al enkele jaren intensief bezig  als kunstschilder , maar wilde zijn artistieke horizon verruimen. Hannah Levi is de eerste vrucht van deze nieuwe ontwikkeling in zijn creatieve loopbaan.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hannah Levi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.