Carina 13-07-2022
Prachtig kookboek en ik heb het genoegen gehad om de schrijver zelf te ontmoeten toen hij de boeken kwam brengen. Mag hij een inspiratie zijn voor vele anderen!!!
V.R. 06-07-2022
Superfijn kookboek met veel verrassende gerechten! Het inspireert je echt om vegetarisch koken op een andere manier aan te pakken dan je gewend bent. Vooral de tofu-saté en burgers zijn een mega-aanrader.
Vos 21-06-2022
Wat ben je dan een eindbaas, "hoofd" gerechten. Met een groot talent voor balans en precies werken zal ook dit een inspirerend geheel blijken. De veerkracht en creatieve bron van deze man is ongekend. Meteen al petje af ❤
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Joeri Veul
ISBN / EAN
9789464375015
Prijs
 19,95
Genre
Kookboeken
Taal
Nederlands
Jaar
2022
Aantal pagina’s
106

 

 

Over de auteur

Joeri Veul

Joeri Veul is 26 jaar oud, en heeft door een hersenbloeding in 2020 zijn passie voor BMX-fietsen opzij moeten zetten. Gedurende zijn revalidatieproces is daarentegen zijn passie voor koken verder gegroeid, en kwam hij erachter dat beide passies niet eens veel van elkaar verschillen: het stapje voor stapje dichterbij komen bij een nieuw recept lijkt op het eindeloos proberen van tricks, net als dat foodfotografie gelijkenissen heeft met het maken van BMX-video’s, en dat het proeven van een gerecht je (in gedachten) laat afreizen naar andere landen. Groenterijk koken is voor Joeri ook een vorm van ontspanning op prikkelrijke dagen, wat niet alleen lekker eten oplevert, maar ook bijdraagt aan een gezonder stel hersenen.

Joeri Veul


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op:

Workshop Selfpublishing!
9 juni 2023 – 10:00 tot 15:00

Wil jij zelf een boek uitgeven? Deze workshop geeft jou nét even het duwtje in de rug om het selfpublishing traject vol vertrouwen in te gaan. Lees hier alles over de workshop of schrijf je hieronder direct in!

Nu inschrijven