11 beoordelingen voor Meneer Blubber

 1. Thomas de Draak

  Ik heb dit boek voor mijn kleine nichtje gekocht en ze is er zeer blij mee. Het is een van haar favoriete boeken. Echt een aanrader! P.S. Komen er ook knuffels, dan schaf ik die ook aan voor d’r (maar een levensgroot mascottepak zou ze overigens ook erg kunnen waarderen, sowieso leuk voor op verjaardagsfeestjes enzo)

 2. Tim

  Kado gegeven aan de kinderen van mijn schoonzus. Groot succes bij de eerste en tweede, bij de derde zal dit zeker ook het geval zijn. Top boek voor kids met een mooi verhaal en boodschap!

 3. Malou

  Superleuk boek met mooie en grappige tekeningen!

 4. Marjolein

  Wat een geweldig voorlees boek! Elke keer als ik Daniel in bed stop en hem vraag om een boekje uit te kiezen is het altijd meneer blubber. Goed geschreven en daardoor op speelse wijze heel leerzaam!

 5. Maria

  Wat een leuk en leerzaam boek!

 6. Uli

  Grappig boek met mooie tekeningen. Aanrader voor jong en oud!

 7. DeeDee25

  Mooie boek en het perfect kado voor het kleintjes 🙂

 8. Aimée

  Mijn neefjes van 5 en 2 kwamen laatst voor het eerst logeren. Er wordt natuurlijk niet geslapen zonder voor te lezen en de keuze was al snel gemaakt: Meneer Blubber. Super boek om voor te lezen met leuke illustraties én een mooie boodschap. Zeker een aanrader!

 9. Joram

  Het is een super sympathiek boek met een mooie boodschap. Het verhaal is avontuurlijk en de tekenstijl is erg mooi. Mijn zoontje vraagt geregeld om meneer Blubber.

 10. Esperanza

  Gaaf boek! Me neefje en nichtje zijn er helemaal gek op meneer Blubber! Illustraties zijn mooi tot leven gebracht

 11. Anoek

  Wat een prachtige en levendige tekeningen! Sluit helemaal aan op de belevingswereld van de kids. Dat er ook nog een leerzame boodschap wordt meegegeven maakt het af! Kan niet wachten tot de babies om me heen iets groter zijn en ik kan voorlezen:)

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omschrijving

Auteur
Alexander Steenhorst
ISBN / EAN
9789463237383
Prijs
 15,95
Genre
Kinderboeken
Taal
Nederlands
Jaar
271
Aantal pagina’s
2019

Over de auteur

Alexander (1988) heeft psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Hij heeft veel kinderen geholpen met het vinden van een goede studie. Ook heeft hij decanen en mentoren opgeleid in het voeren van een studiekeuzegesprek. Daarna heeft hij als recruitment consultant bij Michael Page gewerkt op de Zuid-as, dat was een hele commerciële baan in een wereld wat niet helemaal bij hem paste. Nu werkt hij als Strategic Design Consultant bij Ink Strategy en helpt organisaties met veranderen door middel van tekenen en babbelen.

Alexander Steenhorst

Alexander Steenhorst

Klantenservice

Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: