Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sporen van de wederkomst van Jezus Christus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Omschrijving

Auteur
R.H. Keegstra
ISBN / EAN
9789464027846
Prijs
 20,00
Genre
Studieboeken
Taal
Nederlands
Jaar
2021
Aantal pagina’s
292

Over de auteur

Dhr. Keegstra

Na zijn opleiding aan de Bijzondere Hogere Landbouw School te Leeuwarden, heeft de schrijver ruim 17 jaar gewerkt bij de Gezondheidsdienst voor Dieren in Friesland. Zijn werk bestond in hoofdzaak uit onderzoek en bestrijding van distomatose bij runderen en schapen, waarbij de dagelijkse temperatuur en de neerslag (het klimaat) een beslissende rol bleek te hebben.
Naast zijn werk heeft hij in de avonduren en op de zaterdagen Grieks en Latijn aan de RUG gestudeerd. En na staatsexamen van de gymnasiale vakken, heeft hij een theologische opleiding aan de Rijks Universiteit te Utrecht gevolgd, inclusief de kerkelijke opleiding voor predikant in de Nederlandse Hervormde Kerk.
Na nog een jaar de Theologische Universiteit te Kampen te hebben voltooid, is hij d.d. 4 februari 1984 bevestigd in het ambt van predikant in de Gereformeerde kerken en sedertdien verbonden aan de Kerk te Boerakker. (Gr.)
In die gemeente heeft hij in een tiental jaren vanaf 1987 in veertig preken het boek de Openbaring van Johannes uitgelegd. Na zijn emeritaat is hij daarmee doorgegaan.

R.H. Keegstra


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op:

Workshop Selfpublishing!

15 oktober 2021 – 10:00 tot 15:00

Krijg inzicht in het proces van selfpublishing en kom erachter waar je allemaal rekening mee moet houden. Lees hier alles over de online workshop, of schrijf je hieronder direct in!

Nu inschrijven