Gerard 13-01-2024
Geestelijk gestoord, zou opgesloten moeten worden...
Van den Berg 01-10-2023
Een boek geschreven op basis van aannames. Een fantasierijke brein die denk de omgeving te willen veranderen. Uit het ambt gezet vanwege een behoorlijke dwaling. Erg slecht geschreven boek en nog te goed voor oud papier.
Rob 21-05-2022
Al enkele jaren volg ik de website van de schrijver: https://www.sporenvdwederkomst.nl/index.htm en zie dat de actualiteit door de schrijver steeds in een Bijbels perspectief wordt neergezet. Wat vooral prettig is, is dat de geschiedenis van de kerk de tweede pijler is (buiten de Bijbel zelf) waarop teruggegrepen wordt om letterlijk te bewijzen dat de Bijbel zeer actueel is en dat we inderdaad in het allerlaatste deel van de wereldse tijd leven. De boodschap tot bekering mag in dit boek dan zwaar overkomen, maar als we gaan beseffen wie we in Gods ogen zijn, is daarin niets overdreven, maar gaan we de genade van God door Jezus Christus letterlijk ervaren.
gea 01-11-2021
zeer slecht geschreven boek! Moeilijk te volgen wat schrijver bedoeld. schrijver lijkt de bijbel naast de krant te leggen, en er zo een puzzel van te maken
tim 01-11-2021
slecht leesbaar boek, er lijkt sprake te zijn van een soort puzzelen met de bijbel met de krant ernaast. schrijver begrijpt het leven niet, en lijkt het zo controleerbaar te willen maken.
27-09-2021
Zeer leesbare en controleerbare uitleg met een onvoorstelbare actuele toepassing
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
R.H. Keegstra
ISBN / EAN
9789464027846
Prijs
 20,00
Genre
Studieboeken
Taal
Nederlands
Jaar
2021
Aantal pagina’s
292

Over de auteur

Dhr. Keegstra

Na zijn opleiding aan de Bijzondere Hogere Landbouw School te Leeuwarden, heeft de schrijver ruim 17 jaar gewerkt bij de Gezondheidsdienst voor Dieren in Friesland. Zijn werk bestond in hoofdzaak uit onderzoek en bestrijding van distomatose bij runderen en schapen, waarbij de dagelijkse temperatuur en de neerslag (het klimaat) een beslissende rol bleek te hebben.
Naast zijn werk heeft hij in de avonduren en op de zaterdagen Grieks en Latijn aan de RUG gestudeerd. En na staatsexamen van de gymnasiale vakken, heeft hij een theologische opleiding aan de Rijks Universiteit te Utrecht gevolgd, inclusief de kerkelijke opleiding voor predikant in de Nederlandse Hervormde Kerk.
Na nog een jaar de Theologische Universiteit te Kampen te hebben voltooid, is hij d.d. 4 februari 1984 bevestigd in het ambt van predikant in de Gereformeerde kerken en sedertdien verbonden aan de Kerk te Boerakker. (Gr.)
In die gemeente heeft hij in een tiental jaren vanaf 1987 in veertig preken het boek de Openbaring van Johannes uitgelegd. Na zijn emeritaat is hij daarmee doorgegaan.

R.H. Keegstra


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: