Zeildagboek van Ingrid

 15,95

Reis graag mee via de Europese kust naar de Canarische Eilanden, over de Atlantische Oceaan naar het Caribisch gebied en via de Azoren weer terug naar de Westerschelde en Vlissingen.

Auteur: Ingrid van den Broek

Categorie:

Beschrijving

Auteur Ingrid van den Broek
ISBN 978-94-632-3084-1
Genre Biografie (reisverhaal)
Taal NL
Aantal pagina’s 152
Prijs € 15,95
Jaar 2017

Zeildagboek van Ingrid – Loslaten op zee is gekkenwerk

Na vanaf mijn 23e jaar gewerkt te hebben met hart en ziel, heb ik door een wake up call alles wat ik had weggedaan om een zeilreis rond de Atlantische Oceaan te maken met Rinus. Ons reisdoel was geen doel hebben en zien waar de wind ons bracht. Mijn innerlijk doel was om mijn eigen reis naar binnen te maken en mezelf ‘resetten’. Ik had behoefte om, in rust, zaken die ik niet meer wilde of nodig had los te laten.

Dat viel niet altijd mee. Ik kwam erachter dat het niet uitmaakt waar je heen gaat, of het nou naar Azië is met een rugzak of de wereldoceaan bedwingt met een boot, je neemt jezelf en je eigen-aardigheden mee. Mijn ervaringen en eerste successen met loslaten heb ik ge’boekt’.

Dit boek is leuk voor iedereen die graag zeilt of reist maar ook interessant en leerzaam als je wat ‘te’ doelgericht door het leven gaat. Je beleeft mee welke inzichten ik gekregen heb door uit de ‘rat’-race te stappen.

Reis graag mee via de Europese kust naar de Canarische Eilanden, over de Atlantische Oceaan naar het Caribisch gebied en via de Azoren weer terug naar de Westerschelde en Vlissingen.

Over de auteur

Ingrid van den Broek – Trainer, coach, ondernemer, zeiler, levensgenieter, inspirator, schrijver en avonturier. Mijn motto: ‘anderen inspireren en helpen zichzelf te helpen’.
Ik ben ik het buitenland opgegroeid door mijn vaders werk, dus reizen is er met de paplepel ingegoten. Na mijn studie(s) heb ik altijd met ontzettend veel plezier hard gewerkt en heb ik menige uitdaging niet geschuwd. Privé heb ik meerdere lange relaties achter de rug maar ben helaas kinderloos gebleven. Vier jaar geleden ben ik mijn, vijftien jaar oudere, grote liefde Rinus tegengekomen en heb ik me weer eens  gerealiseerd hoe snel het leven gaat. Ik zeg altijd tegen de mensen die ik begeleid “stel niet uit tot morgen wat je vandaag kunt doen” maar ook “er zijn meerdere wegen naar Rome om datgene te doen wat je graag wilt doen”. Omdat ik geloof in ‘zeggen wat je doet’, maar zeker ook in ‘doen wat je zegt’, besloot ik in 2015, tegen de 50 lopend, alles wat ik had weg te doen om met Rinus op avontuur te gaan, de Atlantische Oceaan op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zeildagboek van Ingrid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.