Boek maken en opmaken, de beste eerste indruk!

Het is zover: jouw boek is af! Je hebt je verhaal volledig op taalfouten gecheckt en bent klaar voor de volgende stap: het (op)maken van jouw boek. Maar als schrijver ben je niet altijd thuis in grafische vormgeving. Het maken of opmaken van een boek is daarom vaak een lastig klusje. Maar uiteindelijk bepaalt de uitstraling van je boek wel de eerste indruk én het leesplezier, dus is het erg belangrijk om dit karwei niet af te raffelen!

Bij BoekenGilde willen we deze stap graag voor je uit handen nemen. We hebben grafische professionals in huis die je boek kunnen opmaken: zowel de cover als het binnenwerk.

Wat je standaard van ons krijgt is advies over hoe we jouw boek zo netjes mogelijk kunnen maken. Jij bepaalt zelf in welke mate we je ondersteunen. We kunnen de opmaak volledig uit handen nemen, we kunnen een bestaand ontwerp ombouwen naar een geschikt drukbestand en we kunnen een drukbestand controleren. Wat de uitgangssituatie ook is: samen zorgen we ervoor dat jouw bestanden gereed worden gemaakt om gedrukt te worden!

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag via onderstaande button een offerte aan.

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.