Een trouwboekje maken? Denk anders!

Anders denken is de beste manier om een trouwboek te maken waarvan je straalt. Want hoe gaat het met trouwalbums: ze volgen allemaal hetzelfde script. Je ziet de jurk, hoe zij de trap af komt, het stadhuis, de ring, de kus, de taart en het feest. Natuurlijk wil je deze momenten laten terugkomen bij het trouwboek maken. De vraag is alleen, waar en hoe? Het is leuk om te beginnen bij datgene wat jij illustratief vond voor de dag. Denk aan de traan van Máxima. Of de stralende zon op je eigen dag. De gerechten op je bord.

Je eigen trouwboek schrijven

Overweeg ook om je trouwboek te schrijven. Het gekke aan een trouwboek is, dat het na jaren de herinnering aan de dag kleurt.

Bruidspaar2-kleinBruidspaar

Je herinnert je steeds minder de dag zélf en steeds meer de weergave ervan in het album. Wat daarvoor helpt, is een trouwboekje schrijven. Vertel eigenaardigheden die je nu nog weet. Dat de ambtenaar niet op je naam kon komen, dat je vrienden je verrast hebben met een schilderij. De verhalen hoeven niet perfect te zijn. Het gaat erom dat je jaren later nog steeds glimlacht over de dag! Bij meer dan één boek zijn onze prijzen voor trouwboeken interessanter dan die van bekende winkels. Meer weten? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

 

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.