Lachend een vriendenboekje maken én lezen

Vriendschap is een van de mooiste dingen in het leven. Logisch dus dat een vriendenboek maken een feest is: je leert je vrienden nog beter kennen en hebt iets in je handen waar je echt gelukkig van wordt. Wil je zelf een vriendenboekje maken? Kijk dan hoe het zo persoonlijk mogelijk wordt. Vragen als: wat is je lievelingskleur en welk tv-programma vind je leuk, zeggen eigenlijk niet zoveel over iemand. Kies dus voor vragen die meer de inhoud ingaan: wat waardeer je in onze vriendschap? Als ik kon toveren zou ik … , of: wie bewonder je en waarom? Zo vergroot je de kans dat mensen iets bijzonders in het vriendenboekje schrijven en het over een tijd nog leuk is om te zien.

Vriendenboekje

Vriendenboekjes maken voor….

Hiernaast schreven we over een vriendenboek maken voor jezelf. Maar je kunt natuurlijk ook vriendenboekjes maken voor je kinderen. Hartstikke origineel. Je kunt het boekje er zo uit laten zien als je zelf wilt. Het is handig om met een paar dingen rekening te houden. Zo is het fijn als de kinderen voldoende ruimte hebben om in het vriendenboekje te schrijven. Kinderen schrijven vaak nog met grote letters, dus ze hebben echt wel een paar regels nodig met een grote regelafstand. Maak ook voldoende plek voor een foto of een tekening, dat voorkomt gepriegel. En, ook praktisch: neem achterin je vriendenboekje een verjaardagskalender op. Misschien zelfs met een stippellijn, zodat je hem – als hij compleet is – kunt uitknippen en ophangen in de kinderkamer. Wil je alvast kijken hoe het boekje eruit kan zien? Bestel dan ons proefpakket.

Wil je weten wat het kost om je eigen vriendenboekje te laten drukken? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.