Lossenaar (Taco van der Veen) 02-11-2021
Wat een wereld van ego's kan er schuil gaan achter zogenaamde goede zaken/ideale doelen. Als je zelf niet in zo'n wereld leeft is het onvoorstelbaar dat dit mogelijk is. René, dank dat je het lef maar vooral de moeite hebt genomen om deze kwalijke praktijken aan de kaak te stellen. Ik weet dat je integer bent en niet je eigen waarheid creëert.
Denekamper 25-08-2021
Onvoorstelbaar wat je als penningmeester allemaal kan overkomen. Het boek leest makkelijk en je gelooft niet dat je dit allemaal als vrijwilliger kan overkomen. Wat goed om het ook allemaal te kunnen bewijzen aan de hand van e-mails, brieven verslagen en een duidelijk vonnis van de kantonrechter, geen speld tussen te krijgen. Ik heb de bestuurscrisis in Dinkelland van dichtbij meegemaakt en na het lezen van dit boek kan ik een aantal voorvallen die daar destijds hebben plaats gevonden beter plaatsen. Het voelde als een soort Déjà vu
Lossernaar 16-08-2021
Onvoorstelbaar en verbijsterend. Hoe een uiterst integere penningmeester moet vechten en zijn rug recht heeft gehouden in machtspelletjes en chantages voor ego, geld en media-aandacht van anderen. Dit boek is een aanrader!
Dinkellander 23-06-2021
Heb de eerste 60 bladzijden al gelezen nou nou wat die 2 allemaal hebben uitgespookt willeme en bruns en wat brengt de rest van het boek nog ???????
Dinkellander 16-06-2021
Van begin tot het einde een aaneenschakeling van ernstige malversaties. Onvoorstelbaar. Leest als een triller. Jammer dat het boek uitgelezen was. Een aanrader!
F. Wekking 12-06-2021
Dit boek las ik sneller uit dan normaal. Wat je allemaal kan overkomen als je de verkeerde mensen tegen komt. Je denkt, ik stel me als penningmeester beschikbaar voor een stichting die de NK wielrennen naar Twente wil halen omdat ik me als wielerliefhebber wil inzetten voor mijn sport. En dan overkomt je dit! Je naam te schande gemaakt door valse beschuldigingen. Tienduizenden euro’s kwijt aan proceskosten uit eigen zak betaald terwijl de veroorzakers van de ellende hiervoor de stichtingskas plunderen. Het is maar goed dat dhr. Borgerink de administratie al die jaren goed op orde had en alle mails, brieven, jaarverslagen enz… bewaard heeft, kon best nog weleens van pas komen naar aanleiding van dit boek. Dat allemaal door 1 persoon Frans Willeme! Oud afgezette burgemeester van Dinkelland, waar hij veel “vrienden “gemaakt heeft. Net als in Limburg en waar nog niet meer. De meeloper Tonnie Bruns, die het allemaal voor zijn eigen goede sier doet, en wat ik niet begrijp, waar zijn de overige bestuursleden, wat was hun reactie? Die zien tijdens de bestuursvergaderingen toch ook dat er gesjoemeld wordt. Laat dit boek een waarschuwing zijn voor iedereen die gevraagd wordt voor een bestuursfunctie. Doe goed onderzoek en als de naam Frans Willeme opduikt, maak dat je weg komt. Bespaart een hoop ellende. Lees dit boek en val van de ene verbazing in de andere.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
René Borgerink
ISBN / EAN
9789464029680
Prijs
 14,95
Genre
Geschiedenis & Politiek
Waargebeurd verhaal
Taal
Nederlands
Jaar
2021
Aantal pagina’s
256

 

 

 

 

Over de auteur

René Borgerink


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: