Niets is wat het lijkt

Waardering 4.75 op 5 gebaseerd op 4 klantbeoordelingen
(4 klantbeoordelingen)

 17,95

Niets is wat het lijkt omvat exact datgene wat op van alles van toepassing is. Zo ook wat betreft mijn visie op het hele gigolo-gebeuren.  Alles wat ik ooit aannam over hoe het zou zijn, bleek niet te zijn wat het leek.

Auteur: Frank de Bruyn

Beschrijving

Auteur Frank de Bruyn
ISBN 978-94-026-0093-3
Genre Autobiografie
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 149
Prijs € 17,95
Jaar 2015

Niets is wat het lijkt

Frank de Bruyn, een onzekere puber met minderwaardigheidscomplex wordt na een bewogen leven als model en croupier, gigolo. Nadat hij in het casino ooit kennismaakte deze vorm van service, besluit hij, als hij zijn baan en uiteindelijk zijn huis verliest, voor dit beroep te kiezen. Onder het pseudoniem Ramon verwent hij welgestelde dames tegen betaling. De dames met wie hij date zien hem als de Nederlandse Mr Grey, zodat hij al snel de nickname Mr Brown krijgt. Het lijkt hem voor de wind te gaan, maar na een tijd ontdekt hij dat het lang niet zo glamorous is als hij zich had voorgesteld. En dan weet hij nog niet eens wat voor dramatisch gebeuren hem te wachten staat….

‘Het is mijn verhaal en wellicht anders dan van andere gigolo’s wereldwijd ervaren. Zij vertoeven wellicht in de rijkere streken dezer aarde. Maar Ramon , zoals mijn alter-ego heette, was meer de poldergigolo van de lagere landen. De Nederlandse gigolo’s hebben het natuurlijk heel anders dan de mannen in Monaco! En al heb ik veel leuke verhalen te vertellen en bizarre dingen meegemaakt, een ding wil ik de lezers toch graag onthullen; Niets is wat het lijkt.’ – Frank

Over de auteur

Frank de Bruyn is een creatieve duizendpoot die alles met passie doet en aanpakt. Op creatief vlak lopen de interesses uiteen van schrijven en spreken naar zingen en dichten….wat tevens in elkaars verlengde ligt.
Fashion Model, Croupier, Bekendste Gigolo, Auteur, Acteur, Entertainer, Singer en Songwriter. LetMeBeFrank doet het allemaal en uit dat tevens in zijn online show die dezelfde naam draagt.

Dit is het debuut van Frank de Bruyn. Benieuwd naar wat er na ‘Niets is wat het lijkt’ gebeurde? Klik hier en bestel ‘Achter de tralies schijnt de zon’.

4 beoordelingen voor Niets is wat het lijkt

 1. Waardering 5 uit 5

  Annemarie

  Veel beter dan Mr Grey

 2. Waardering 5 uit 5

  Steven B

  Zelfs voor mannen leuk om te lezen!! Aanrader!

 3. Waardering 5 uit 5

  Claire

  Geweldig boek. Heb hem intussen al 2x gelezen. Ook al kende ik al delen van het verhaal. Het boek heeft me diep erin meegenomen..

 4. Waardering 4 uit 5

  Claudia

  Dit had een boek kunnen worden vol sensatie en mooie verhalen. Echter is inderdaad “niets wat het lijkt”. Je wordt meegenomen in een wereld die weliswaar bekend staat als glamorous maar dat dus allesbehalve is. Lekker door te lezen en in een ruk uit. Tenslotte wil je weten waar dit verhaal naartoe gaat.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.