Bestel nu het boek: ‘Vlinderleeuw’

Sinds enkele jaren schrijf ik gedichten over mensen en gevoelens. Deze gedichten las ik (als hoofdconducteur) regelmatig voor aan reizigers tijdens de rustige uurtjes in de trein. Steevast kreeg ik de vraag of er een boekje uitkwam. Ik heb daarom de gedichten bij elkaar gezocht die mensen het meest aanspreken. Ze staan in alfabetische volgorde omdat het eigenlijk niet mogelijk is om er hoofdstukjes van te maken. Ik fladder van blij naar droef, van bedenkelijk naar vrolijk als een vlinder zonder rust. De leeuw in hem brult af en toe, maar als je goed luistert weet je ook wanneer die als een poesje spint..

Dit boekje wordt u aangeboden voor €10,-. Er worden 300 gebonden boekjes gemaakt. Als deze boekjes op zijn, kan er eventueel een herdruk komen in paperback voor €12,50.

Ik heb besloten dat ik als schrijver niet aan dit boekje hoef te verdienen. Wel wil ik graag met elk verkocht boekje de Hersenstichting steunen. Mijn moeder en ik hebben enorm vaak migraine gehad, ieder met andere oorzaken. Mijn vader heeft na zijn overlijden, zijn hersenen vol verhalen, humor en gedachten aan de wetenschap geschonken. Wat zou het prachtig zijn als de opbrengst van dit boekje ervoor zorgt dat mensen minder vaak hoofdpijn of andere hersenziekten krijgen of zouden hebben.

Groet,
Pytr

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.