Een goed boek verdient mooi – Proefpakket

 7,50

Ook het 4-stappenplan ontvangen voor het maken van het perfecte boek? Klik dan hier!

Auteur: Peter Hendriks

Categorie:

Beschrijving

Auteur Peter Hendriks
ISBN
Genre Informatief
Taal NL
Aantal pagina’s 152
Prijs € 7,50
Jaar 2017

Een miljoen Nederlanders heeft de droom om een eigen boek te schrijven. Jij ook. Toch droomt iedereen verschillend. Want iedereen droomt van zijn eigen verhaal. En het belangrijkste verschil? Dat is dat jij veel verder bent met het waarmaken van die droom dan de meeste anderen. Wij helpen je graag de laatste stappen te zetten. Door je te ondersteunen bij het maken van belangrijke keuzes, bijvoorbeeld.

Papier moet je voelen. Zonder papier geen boek. De papiersoort die jij kiest om jouw verhaal op te drukken, bepaalt de beleving van je lezer. Daarom gaan we in dit boek uitgebreid in op verschillende papiersoorten. We laten daarbij het papier zoveel mogelijk zelf spreken. De populairste papiersoorten hebben we verwerkt in dit boekje. En dat voel je. Voor iedere soort hebben we meerdere pagina’s met uiteenlopende content opgenomen, zodat je ziet wat papier doet met de inhoud die erop gedrukt is. En zodat jij uiteindelijk de beste keuzes kunt maken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Een goed boek verdient mooi – Proefpakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.