Jubileumboek 

Stel je dorp of stad bestaat een bijzonder aantal jaar. Of je bedrijf viert een mooi jubileum. Dit zijn natuurlijk mooie momenten om te vieren én vast te leggen op papier. Een jubileumboek is hier heel toepasselijk voor. Omschrijf bijzondere verhalen en interessant feiten. Een boek vol verhalen van de mensen, hoe het vroeger ging en hoe het er nu uitziet. Of je nu een 5-jarig jubileum viert of een 50-jarig jubileum, elk boek toont een mooie geschiedenis. Het maakt dan ook niet uit hoe dik of dun het boek uiteindelijk wordt. BoekenGilde en de Boekendame helpen je in het hele proces; van het idee op papier tot het gedrukte boek in je handen. Het resultaat: Ontwerp van je boek volledig op maat en naar je wensen Een prachtig naslagwerk die alle betrokkenen met trots willen bewaren Oude foto’s kunnen we combineren met foto’s van vandaag de dag Omslag en binnenwerk boek worden ontworpen in je stijl Wil je weten wat het kost om een jubileumboek te laten drukken? Vraag een offerte aan.

Samenwerking met de Boekendame

Samen met de Boekendame biedt BoekenGilde een totaalpakket aan waarbij alles voor je jubileumboek geregeld is. We zorgen voor perfecte teksten die passen bij jouw bijzondere mijlpaal. Is er beeldmateriaal nodig dan schakelen we een fotograaf voor je in. Vervolgens verwerkt de Boekendame de teksten en het beeld en levert ze een ontwerp op maat. BoekenGilde helpt je daarna verder bij het drukken van jullie jubileumboek.

Wil je meer weten? Onze gezamenlijke folder met extra informatie en prijsindicaties kun je via onderstaande knop bekijken.

“Mirella werkt snel, nauwkeurig en efficiënt.
Ze denkt mee in het oplossen van problemen en komt zelf met goede voorstellen.
In een relatief korte tijd heeft Mirella een grote klus naar volle tevredenheid geklaard.
Haar werk blinkt uit in kwaliteit en nauwkeurigheid.
Uitermate plezierig om met zo iemand te mogen samenwerken.”
– Willem van Norel van Oudheidkundige vereniging Arent thoe Boecop

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.