WielWeet BPM Berekenen Motor 20-02-2024
Het berekenen van de BPM voor je motor hoeft geen hoofdbreker te zijn. Met de tool van WielWeet.nl kSun je gemakkelijk en snel de BPM voor je motor berekenen. Of je nu een motor importeert of nieAuwsgierig bent naar de kosten, deze tool biedt duidelijkheid. Ga naar BPM berekenen motor om direct te starten. Het is de perfecte manier om onvooraziene kosten te voorkomen en je passie voor motoren zorgeloos te volgen.
Petra van Soester 02-07-2020
De schrijfster van dit boek is keer op keer in staat om de lezer te boeien. Met duidelijke voorbeelden illustreert ze waar het bij oplossen van conflicten om draait, waarbij niet alleen naar de partijen wordt gekeken maar ook naar de bemiddelaar zelf. Een aanrader voor een ieder die zijn vak serieus neemt
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Pauline Houweling
ISBN / EAN
9789090333267
Prijs
 21,95
Genre
Studieboeken
Taal
Nederlands
Jaar
2020
Aantal pagina’s
150

Over de auteur

Pauline Houweling

Pauline C. Houweling de Bruijn (1967) is mediator en trainer. Zij heeft als mede-eigenaar van een opleidingsinstituut mensen uit diverse sectoren opgeleid tot mediator en geeft binnen bedrijven trainingen om anders om te gaan met conflicten: vanuit de uitgangspunten van mediation.

Pauline Houweling


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op: