Een wolf in schaapskleren

 12,85

Dit boek beschrijft het leven van een moslim meisje dat een uithuwelijking weigert en het grote effect dat dit besluit heeft op haar leven en dat van de mensen op haar pad. Een heftig verhaal, maar – helaas – niet uniek. Dit boek doorbreekt het taboe dat op dit thema rust.

 

Auteur: Sjon Ramooi

Beschrijving

Auteur Sjon Ramooi
ISBN 978-94-6323-341-5
Genre Literaire thriller
Taal Nederlands
Aantal pagina’s 362
Prijs  € 12,85
Jaar 2018

Een wolf in schaapskleren

Misstanden rondom uithuwelijking niet langer taboe

Het eerste – waargebeurde – boek dat de verwoestende effecten van ongewenste uithuwelijking beschrijft

Het verhaal

Layla, een jong Marokkaans meisje opgegroeid in Spanje, weigert een gedwongen huwelijk. Haar vader brengt haar naar Tanger bij haar oma, waar ze twee jaar lang op gruwelijke wijze door drie ooms wordt misbruikt. Pogingen om weg te lopen mislukken. Met steun van haar oma vlucht ze uiteindelijk naar Spanje en belandt ze in Malaga. Het losbandige leven daar bevalt haar goed. Ze wordt verliefd en samen met haar geliefde vertrekt ze naar Amsterdam. Overdag bouwt ze een carrière op, ’s nachts leeft ze erop los.
Twee jaar later wordt bij haar hiv ontdekt. De ziekte sloopt haar, maar ze vecht zich er doorheen. Na een onstuimig liefdesleven ontmoet ze Michael, vader van twee kinderen. Ze trouwen en krijgen een dochter. Al snel wordt het leven van het gezin één grote nachtmerrie. De traumatische ervaringen uit haar jonge leven maken het voor Layla onmogelijk om een stabiel leven op te bouwen, met alle gevolgen van dien. Het einde is verrassend…

Waargebeurd levensverhaal
Een wolf in schaapskleren is een boek over de verwoestende effecten van uithuwelijking, over het leven met een complexe Post Traumatische Stress Stoornis en over de misstanden in Nederland op het gebied van jeugdzorg. Maar bovenal is het een hartverscheurend – waargebeurd – levensverhaal dat je hogelijk laat verbazen én zinderend laat huiveren.

Over de auteur

Sjon Ramooi is een veelzijdige man. Hij is 55, alleenstaand en heeft vier kinderen. In zijn vrije tijd leest en schrijft hij boeken, kookt, reist naar verre landen en wandelt veel in de natuur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Een wolf in schaapskleren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Andere suggesties…

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.