Susan Ong 08-12-2018
Een kookboek om van te genieten, boordevol met fijne tips, verhalen en heerlijke recepten waarbij je zou denken dat je kilo's ervan aankomt maar niets is minder waar je valt ook nog eens af, fantastisch! Afvallen m.b.v. Olivia doe je graag. Ik raad iedereen dit boek aan #klein of groot maakt niet uit, dit boek geeft je energie en maakt je vrolijk ook bij sombere dagen waar we nu inzitten.
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Olivia Wong
ISBN / EAN
9789463233828
Prijs
 24,99
Genre
Kookboeken
Taal
Nederlands
Jaar
2018
Aantal pagina’s
205

In mijn diëtistencarrière heb ik veel (kleine) vrouwen succesvol begeleid. Daar zag ik dat deze kleine vrouwen heel erg worstelden met hun gewicht en veel sneller aankwamen dan de langere vrouwen. #KLEIN is mijn eerste (kook)boek bestemd voor vrouwen die niet zo lang zijn en willen afslanken.

Naast het begeleiden van vrouwen ben ik tevens kinderdiëtist en ik ben gespecialiseerd in het bestrijden van overgewicht bij volwassenen en kinderen. Zo begeleid ik ook al jaren kinderen met een verstandelijke beperking met overgewicht.

Jaarlijks volg ik allerlei opleidingen om mijn kennis actueel te houden.

Ik ben aangesloten bij het Kwaliteitsregister van Paramedici en ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten. Zo hou ik mijn kwaliteit hoog en blijf ik op de hoogte van de laatste weten- schappelijke ontwikkelingen.

Wil je persoonlijke begeleiding, dan ben je van harte welkom op één van mijn praktijken in Hilversum of Naarden. Je kunt mij ook een email sturen naar oliviawong@dietplus.nl, naar aanleiding van mijn boek . Wil je meer willen weten over mijn bedrijf neem een kijkje nemen op mijn websites: www.dietplus.nl en www.kleinevrouwen.nl

Over de auteur

Officieel is mijn gehele achternaam Wong Loi Sing. Dit is best wel een lastige achternaam om te onthouden en dan met name in Nederland.
Om het jou als lezer gemakkelijk te maken, heb ik als auteur een deel van mijn achternaam gebruikt: ‘Wong’.Ik groeide op in een eetcultuur in een Surinaams Chinees gezin.
Ronde vrouwen en dikke billen waren aan de orde van de dag.
Toen ik begon met mijn diëtistenstudie ontdekte ik al snel de liefde voor gezond eten.
Deze liefde ben ik nooit meer kwijtgeraakt en ik heb dan ook al vele cliënten op het gezonde slanke pad gebracht.

Olivia Wong


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op:

Workshop Selfpublishing!
9 juni 2023 – 10:00 tot 15:00

Wil jij zelf een boek uitgeven? Deze workshop geeft jou nét even het duwtje in de rug om het selfpublishing traject vol vertrouwen in te gaan. Lees hier alles over de workshop of schrijf je hieronder direct in!

Nu inschrijven