Teksten voor het hart

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

 15,42

Niet op voorraad

Beschrijving

Auteur Trienke Minkema
ISBN 978-94-632-3086-5
Genre Psychologie, Religie & Spiritualiteit
Taal NL
Aantal pagina’s 100
Prijs € 15,42
Jaar 2017


“In ons leven komen we regelmatig op kruispunten aan. Kruispunten, waar we het verleden achter ons dienen te laten en we nieuwe keuzes mogen maken voor onze toekomst. Dat kunnen dan tevens rustmomenten en/of tijden van bezinning voor ons zijn. Als we in vrede terug kunnen kijken op de weg die achter ons ligt, zullen het vruchtbare momenten zijn. Voor die momenten is dit boekje bedoeld. Je kunt het dan ter hand nemen en kijken of er enige troost, raad of steun te vinden is in een van de teksten. Je kunt op gevoel het boekje openslaan en dan zul je zien dat de juiste tekst jou toevalt. Je kunt ook in de inhoud kijken welke titel jou op dat moment het meeste aanspreekt, en ook dan kun je ervaren dat het leven zelf jou richting geeft op allerlei manieren. Je kunt de teksten ‘drinken’ als een goede wijn, slok voor slok. Ik hoop dat ook deze teksten in jouw leven een richtingaanwijzer naar zelf – inzicht zullen zijn.” – Trienke Minkema (April 2017)

 


 

Op veler verzoek heb ik het besluit genomen om een deel van de teksten die ik in de afgelopen jaren heb mogen ontvangen, te bundelen in een nieuw boek. ‘Teksten voor het hart’.

Door middel van deze teksten wil ik graag mijn hand reiken naar al diegenen die op weg zijn naar ‘ontwaken’. Ik hoop daarom ook van harte dat dit boekje een ondersteuning mag zijn op het pad naar ontwaken. Ik heb dit boek geschreven als bemoediging en ondersteuning voor al diegenen die op weg zijn om ‘te ontwaken’ en in zichzelf thuis te komen. Het is best een zware klus om in deze tijd wakker te worden (bewust te worden) en tegelijkertijd je gewone dagelijkse leven te moeten leven.

Zelf heb ik ervaren dat ook geschreven woorden, mits zij door liefde zijn gedragen, als een grote kracht kunnen worden ervaren om het leven in al haar facetten beter te kunnen begrijpen. Juist in deze roerige en vaak gewelddadige tijd op aarde, is het van groot belang dat een ieder zich richt op zijn of haar eigen intuïtie. Een ieder kan vanuit daar de antwoorden ontvangen hoe er verandering in de wereld tot stand kan worden gebracht. De woorden vanuit het ego zijn vaak zwaar beladen en dienen helaas maar al te vaak ons eigenbelang.

Dit boek is geschreven in de overtuiging dat de wereld pas verandert als een ieder bij zichzelf begint. De teksten in dit boek heb ik intuïtief mogen ontvangen via mijn innerlijke leiding en zij zijn een waardevolle aanvulling in mijn leven.

 

1 beoordeling voor Teksten voor het hart

  1. Waardering 5 uit 5

    Catharina

    Pakkende teksten die heel diep gaan. Iedere keer bij het lezen haal je er weer iets anders uit, het lijkt wel met je mee te trillen, net wat er bij mij speelt haal ik troost en inzicht uit de teksten, heel bijzonder, liefs

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.