Catharina 07-05-2017
Pakkende teksten die heel diep gaan. Iedere keer bij het lezen haal je er weer iets anders uit, het lijkt wel met je mee te trillen, net wat er bij mij speelt haal ik troost en inzicht uit de teksten, heel bijzonder, liefs
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Omschrijving

Auteur
Trienke Minkema
ISBN / EAN
9789463230865
Prijs
 15,42
Genre
Psychologie, Religie & Spiritualiteit
Taal
Nederlands
Jaar
2017
Aantal pagina’s
100

 

 

Over de auteur

Op veler verzoek heb ik het besluit genomen om een deel van de teksten die ik in de afgelopen jaren heb mogen ontvangen, te bundelen in een nieuw boek. ‘Teksten voor het hart’. Door middel van deze teksten wil ik graag mijn hand reiken naar al diegenen die op weg zijn naar ‘ontwaken’. Ik hoop daarom ook van harte dat dit boekje een ondersteuning mag zijn op het pad naar ontwaken. Ik heb dit boek geschreven als bemoediging en ondersteuning voor al diegenen die op weg zijn om ‘te ontwaken’ en in zichzelf thuis te komen. Het is best een zware klus om in deze tijd wakker te worden (bewust te worden) en tegelijkertijd je gewone dagelijkse leven te moeten leven. Zelf heb ik ervaren dat ook geschreven woorden, mits zij door liefde zijn gedragen, als een grote kracht kunnen worden ervaren om het leven in al haar facetten beter te kunnen begrijpen. Juist in deze roerige en vaak gewelddadige tijd op aarde, is het van groot belang dat een ieder zich richt op zijn of haar eigen intuïtie. Een ieder kan vanuit daar de antwoorden ontvangen hoe er verandering in de wereld tot stand kan worden gebracht. De woorden vanuit het ego zijn vaak zwaar beladen en dienen helaas maar al te vaak ons eigenbelang. Dit boek is geschreven in de overtuiging dat de wereld pas verandert als een ieder bij zichzelf begint. De teksten in dit boek heb ik intuïtief mogen ontvangen via mijn innerlijke leiding en zij zijn een waardevolle aanvulling in mijn leven.

Trienke Minkema


Heb je vragen over een uitgave of jouw bestelling?
Onze klantenservice staat je graag te woord.

Neem gerust contact met ons op:

Workshop Selfpublishing!
9 juni 2023 – 10:00 tot 15:00

Wil jij zelf een boek uitgeven? Deze workshop geeft jou nét even het duwtje in de rug om het selfpublishing traject vol vertrouwen in te gaan. Lees hier alles over de workshop of schrijf je hieronder direct in!

Nu inschrijven