De voordelen van digitaal drukken

Je kunt je boek op twee manieren laten drukken: digitaal en offset. Digitaal drukken is betaalbaar is voor kleine oplages doordat de opstartkosten veel lager zijn dan bij offset drukken. Er worden geen drukplaten gemaakt of drukpersen voorbereid. Het drukwerk wordt met één druk op de knop geproduceerd. Om de kwaliteit hoef je het niet te laten: die is inmiddels net zo goed als die van offset drukken. Digitaal drukken is ook echt iets anders dan printen. Het eindresultaat van digitaal drukken is scherper omdat de resolutie van het drukwerk veel hoger is.

Wanneer is digitaal drukken het voordeligst?

Je bent misschien gewend om je fotoalbum of receptenboek te laten drukken bij bekende warenhuizen. Want, zo heb je berekend, dat is voordelig. Dat klopt ook: als je één exemplaar wilt, is de kans vrij groot dat je goedkoper uit bent bij winkels waar je ook je sokken en kladblokken koopt. Het wordt anders als je ook een exemplaar wilt afdrukken voor opa en oma, collega’s of vrienden. Zodra je meer dan één afdruk bestelt, is het al snel interessant om naar een bedrijf te gaan dat gespecialiseerd is in drukwerk.

Offerte aanvragen

Je boek laten drukken? Via onderstaande button kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.
Je krijgt van ons binnen 2 werkdagen een voorstel, natuurlijk is er dan ook nog ruimte om samen te sparren over je boek.

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.