De voordelen van digitaal drukken

Je kunt je boek op twee manieren laten drukken: digitaal en offset. Het voordeel van digitaal drukken is dat het betaalbaar is voor kleine oplages. Dat komt doordat de opstartkosten veel lager zijn dan bij offset drukken. Er hoeven geen drukplaten gemaakt te worden, of drukpersen voorbereid. Het drukwerk kan met één druk op de knop worden geproduceerd. Om de kwaliteit hoef je het niet te laten: die is inmiddels net zo goed als die van offset drukken. Digitaal drukken is ook echt iets anders dan printen. Het eindresultaat van digitaal drukken is veel scherper. Dat komt doordat de resolutie van het drukwerk veel hoger is.

Voordeliger dan bekende sites

Je bent misschien gewend om je fotoalbum of receptenboek te laten drukken bij bekende warenhuizen. Want, zo heb je berekend, dat is voordelig. Dat klopt ook: als je één exemplaar wilt, is de kans vrij groot dat je goedkoper uit bent bij winkels waar je ook je sokken en kladblokken koopt. Het wordt anders als je ook een exemplaar wilt afdrukken voor opa en oma, collega’s of vrienden. Zodra je meer dan één afdruk bestelt, is het al snel interessant om naar een bedrijf te gaan dat gespecialiseerd is in drukwerk. Wil je jouw boek laten drukken? Vraag dan een offerte aan.
 

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.