E-book

Een e-book is vaak de digitale versie van een gedrukt boek, al verschijnen steeds meer boeken uitsluitend als e-book. Het lezen van een e-book kan op een gewoon beeldscherm (van een computer of tablet), maar dat is geen optimale leeservaring. De belichting van deze schermen maakt het lezen vermoeiend voor de ogen. Daarom zijn er speciale e-readers ontwikkeld voor e-books. Deze readers en de e-books zijn erg populair, waardoor uitgevers en auteurs steeds vaker (ook) voor het publiceren van een e-book kiezen, om aan de vraag vanuit de markt te voldoen.

E-books kunnen in verschillende bestandformaten verschijnen:

• PDF: werkt prima op een beeldscherm, maar minder op e-readers.
  • Kindle (AZW), IBA, MOBI en ePub: ideaal voor weergave op e-readers, maar werkt ook prima op andere devices zoals een tablet of smartphone.

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.