Kennisdeling

Bij BoekenGilde helpen we je graag verder bij het schrijven, drukken en uitgeven van je eigen boek. Wij weten als geen ander dat daar veel bij komt kijken. Op onze website tref je daarom in verschillende vormen informatie aan.

FAQ

Heb je een vraag? Lees dan eerst onze FAQ eens door. Misschien kun je hier al een antwoord vinden op je vraag. In de FAQ staat een overzicht met de veelgestelde vragen aan BoekenGilde.

Blogs

In de blogs delen we onze visie, of die van onze partners, op bepaalde thema’s.

E-books

In onze e-books gaan we dieper in op bepaalde thema’s, zoals het uitgeven en vormgeven van je boek.

Kennisbank

In de kennisbank staat een alfabetisch overzicht van vakjargon en begrippen met de daarbij behorende uitleg. Kijk hier als je tijdens het schrijven, opmaken, drukken of uitgeven van je boek een onbekend woord tegenkomt.

Evenementenkalender

BoekenGilde organiseert met regelmaat evenementen. Bekijk hier het overzicht en registreer je bijvoorbeeld gelijk voor een van onze webinars!

Schrijversmail

We delen maandelijks tips en ontwikkelingen rondom boeken schrijven, drukken en uitgeven in onze schrijversmail. Meld je hier aan of lees een vorige uitgave terug.

 

BoekenGilde, een boek om trots op te zijn!

Klantenservice via WhatsApp

x
Voeg het nummer +31 6 82670276 toe aan de contactlijst van je smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.